Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyaya mesafeli duran Birkan Sokullu, sevgilisi ile pozuyla çok şaşırttı!

Sosyal medyaya mesafeli duran Birkan Sokullu, sevgilisi ile pozuyla çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Birkan Sokullu, sosyal medyaya karşı mesafeli duruşuyla dikkatleri çekiyor. Çok nadir paylaşımlar yapan oyuncu, özel hayatını da gözlerden uzak yaşamayı tercih edenlerden. Sokullu, şu sıralar Masumlar Apartmanı dizisinin Han’ı olarak ekranlara geliyor.

Dizide birlikte rol aldığı Ezgi Mola, geçtiğimiz günlerde setten bir paylaşımıyla hem güldürmüş hem de Birkan Sokullu hayranlarını çok mutlu etmişti.

Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan Ezgi Mola, Birkan Sokullu’nun telefonunu elinden alarak instagram sayfasına bir fotoğrafını ekledi.

Sosyal medyaya mesafeli duran Birkan Sokullu, sevgilisi ile pozuyla çok şaşırttı! 8

Bu anları da bir video ile paylaşırken, Birkan Sokullu da duruma gülüyordu. Sokullu’nun hayranları yayınlanan fotoğrafa yorumlar ve beğeniler yağdırırken, Ezgi Mola da sanki fotoğrafı ekleyen kendisi değilmiş gibi yorum yapıp güldürmüştü.

Sosyal medyada nadiren paylaşım yapan Birkan Sokullu, son yaptığı paylaşımla ise çok şaşırttı! Sokullu, sevgilisi Eda Gürkaynak ile bir pozlarını paylaştı instagram story bölümünden.

Tabii bu paylaşım, oyuncunun hayranlarının da büyük dikkatini çekti. Hem yeni bir paylaşım yaparak hem de çok fazla göz önüne çıkmayı sevmediği özel hayatından bir anını paylaşarak Birkan Sokullu adeta kendini aşmıştı!

İşte o paylaşım:

Sosyal medyaya mesafeli duran Birkan Sokullu, sevgilisi ile pozuyla çok şaşırttı! 9