Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz rastalı saçlarıyla şoke etti! Film için imaj değiştirdi!

Pınar Deniz rastalı saçlarıyla şoke etti! Film için imaj değiştirdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kırmızı Oda dizisinde Nazlı karakteriyle en son ekranlara gelen Pınar Deniz, şu sıralar yeni bir proje için kamera karşısına geçiyor. Başrolünü Boran Kuzum’un ile paylaştığı Aşkın Kıyameti isimli filmin çekimleri başladı.

İki oyuncu daha önce Vatanım Sensin isimli dizide birlikte oynamışlardı. Bu kez bir film için buluştular. Ayrıca Yiğit Kirazcı’nın da kadrosuna dahil olduğu filmin çekimlerinden fotoğraflar geliyor sosyal medyadan.

Netflix için çekilen projede yer alan isimlerden bir tanesi de Zeynep Tokuş. Uzun süre sonra kamera karşısına geçen oyuncu ile Pınar Deniz’in bir fotoğrafı da sosyal medyaya yansımıştı.

Pınar Deniz rastalı saçlarıyla şoke etti! Film için imaj değiştirdi! 10

Pınar Deniz, filmin kamera arkasından sık sık paylaşımlar yapıyor. Yeni filmi için hayli heyecanlı olduğu görülen oyuncu, son olarak yaptığı paylaşım ile de şaşırttı.

Saçlarına rasta yapıldığı görülen oyuncu, bu haliyle selfie çekerek instagram hesabından yayınladı. Oyuncunun saçlarına gerçekten rasta mı yapıldığı yoksa peruk mu olduğu ise ayrı bir merak konusu…

İşte Pınar Deniz’in son paylaşımları…

Pınar Deniz rastalı saçlarıyla şoke etti! Film için imaj değiştirdi! 11

Pınar Deniz rastalı saçlarıyla şoke etti! Film için imaj değiştirdi! 12

Pınar Deniz rastalı saçlarıyla şoke etti! Film için imaj değiştirdi! 13