Ana sayfa Dizi Haberleri Ödüllü yazar Özen Yula’nın ilk dizi senaryosu İkimizin Sırrı bomba gibi geliyor!

Ödüllü yazar Özen Yula’nın ilk dizi senaryosu İkimizin Sırrı bomba gibi geliyor!

tarafından sule sule

TelevziyonGazezetesi.com / Detay –Ekranlara bomba bir dizi daha gelmeye hazırlanıyor. ATV’nin yeni yaz dizisi İkimizin Sırrı’nın, ödüllü usta yazar Özen Yula’nın senaryosuyla çok iddialı bir şekilde gelmesi bekleniyor.

Başrollerini genç oyuncular Leyla Feray ve Aras Aydın’ın paylaşacağı İkizin Sırrı, Güney Kore dizisi olan Marriage Contract’ın Türk uyarlaması olacak. Üs Yapım tarafından çekilen dizinin senaryosu, birçok ödülün sahibi roman ve tiyatro oyunu yazarı Özen Yula tarafından yazılacak.

Ödüllü yazar Özen Yula'nın ilk dizi senaryosu İkimizin Sırrı bomba gibi geliyor! 7

Aslında bir tiyatro yazarı olan Özen Yula’nın öykü, roman ve deneme türlerinde de eserleri bulunuyor. Lise eğitimini burslu olarak ABD’de Oregon’daki West Albany High School’da tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Anabilim Dalı’nda yüksek lisans yaptı. Yaşamına kısa bir süre New York’ta devam eden sanatçı Türkiye’de dergi editörlüğü ve reklam yazarlığı da yaptı.

Özen Yula eserleriyle bugüne kadar Afife Tiyatro Ödülleri, Cevdet Kudret Tiyatro Ödülü ve İsmet Küntay Ödülleri’nin de aralarında bulunduğu pek çok ödüle layık görüldü. İkimizin Sırrı, yazarın ilk dizi senaryosu olacak.

Dizide Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Deniz Hamzaoğlu, Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek rol alacak. Özen Yula’nın yazdığı, Cem Akyoldaş’ın yöneteceği dizinin ikinci kadın başrol oyuncusu ise Bestemsu Özdemir oldu.

Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın üstlendiği dizide yedi yaşında bir kızı olan yoksul ve yalnız bir kadının, annesi hasta olan varlıklı bir iş adamı ile yaptığı anlaşmalı evliliğin hikayesi anlatılıyor.

Yayın tarihi henüz belli olmayan İkimizin Sırrı dizisinin orijinali olan Marriage Contract, 2016 yılında çekildi. 16 bölüm olarak yayınlanan dizi izlenme rekorları kırmıştı.