Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Mevlana dizisinin kadrosu ateş ediyor!

TRT1’in Mevlana dizisinin kadrosu ateş ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon için hazırlıkları devam eden TRT1’in Mevlana isimli yeni dizisinin müthiş bir kadrosu var… Geride bıraktığımız kış sezonu TRT1 dizileri bir hayli öne çıkmıştı. Bu diziler yeni sezonları ile yollarına devam edecek. Ayrıca kanalın yeni projeleri de üst üste geliyor.

Mevlana isimli TRT1’in yeni dizisinin kadrosu gerçekten çok etkileyici isimlerle dolu… Kale Film tarafından büyük bir bütçe ile hazırlıkları devam eden dizinin başrolünde Hekimoğlu’nda başarılı performansı ile göz dolduran Timuçin Esen bulunuyor. Can Ulukay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Mevlana dizisinin kadrosuna katılan isimlerle birlikte çok geniş bir ekip oluştu.

Kimler yok ki? Birçok tecrübeli ismin yer aldığı Mevlana dizisine en son katılan iki isim İlker Aksum ve Yusuf Çim oldu… Daha önce açıklanan kadroda ise şu oyuncular yer alıyor:

“Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Baki Davrak, Burç Kümbetlioğlu, Ushan Çakır, Mert Karabulut, Özlem Tokaslan ve Mert Turak.”

Bu kadar etkileyici isimlerin yer aldığı dizi için daha kadronun tamamlanmadığı da belirtiliyor. Yani Mevlana dizisine yeni isimler dahil olacak. Yakın zamanda tüm kadronun tamamlanamsı ve Konya’da dizinin çekimlerine başlanması bekleniyor.