Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı hayranları buraya! Kardeşlerim’in Kadir’i hayranlarının sorularını yanıtladı!

Halit Özgür Sarı hayranları buraya! Kardeşlerim’in Kadir’i hayranlarının sorularını yanıtladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin öne çıkardığı genç oyunculardan biri olan Halit Özgür Sarı, dizi sayesinde büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Genç oyuncu özellikle dizide Melisa’yı canlandıran rol arkadaşı Damlasu İkizoğlu ile çok başarılı bir çift oldu.

Kardeşlerim dizisi sayesinde çok geniş bir hayran kitlesi edinen Halit Özgür Sarı, 9 Temmuz günü hayranlarının karşısına çıkarak sorularını yanıtlayacak. Sarı, 9 Temmuz günü Netflix’te yayınlanacak olan Geçen Yaz filmindeki rol arkadaşlarıyla birlikte Onedio stüdyosuna konuk oldu.

Halit Özgür Sarı’ya Onedio programında, Geçen Yaz filmindeki rol arkadaşları Ece Çeşmioğlu, Fatih Berk Şahin ve Aslıhan Malbora eşlik etti.

Genç oyuncunun rol aldığı Geçen Yaz filmi tüm dünyayla birlikte 9 Temmuz’da dijital platform Netflix’te yayınlanacak. Ozan Açıktan’ın yönettiği filmin İngilizce adı Summer 96 olacak. Filmin konusu ise şöyle:

“Türkiye’nin güneyinde 1996’nın yaz aylarında geçen hikâye, rüzgar, kayalık uçurumlar, sonsuz dalgalar arasında aşk ve yaşamla tanışan, eninde sonunda hüznü de tadacak olan bir grup gencin hikâyesini konu alıyor. Her yıl ailesinin yazlığına giden Deniz için bu yıl farklıdır. Artık 16 yaşına girmiş aşka dair yeni duygular ve yeni deneyimler yaşamak istemektedir. Deniz Aslı’ya yakınlaşmaya çalışırken, aynı mahallenin ortalığı kasıp kavuran, son derece yakışıklı ve sportif genci Burak’ın da Aslı’yla ilgilendiğini fark eder. Her karakterin midesinde uçuşan kelebekleri izlerken, aynı zamanda ilk kalp kırıklığına ve ergenliğin başlangıcına şahit olacağız.”

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği filmin senaryosu ise Sami Berat Marçalı’ya ait.