Ana sayfa Sosyal Medya Kazara Aşk’ın yükselişi! Kefaret ise bildiğiniz gibi!

Kazara Aşk’ın yükselişi! Kefaret ise bildiğiniz gibi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler arasında sosyal medyada dün akşam yine büyük bir mücadele vardı. Mücadelenin açık ara kazananı Star TV dizisi Kazara Aşk oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 8 Temmuz Perşembe günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre perşembe gününün galibi Star TV dizisi Kazara Aşk oldu.

Dün akşam üçüncü bölümüyle ekrana gelen Kazara Aşk dizisi düşük olan reytinglerini biraz yükseltmeyi başardı. Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in başrollerini paylaştığı Kazara Aşk yer aldığı Kazara Aşk, Total kategorisinde en çok izlenen dizi oldu.

Kazara Aşk'ın yükselişi! Kefaret ise bildiğiniz gibi! 7

Yaz dizisi konseptindeki Kazara Aşk sosyal medya paylaşımlarında da oldukça başarılı sonuç elde etti. Star TV dizisi hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 2.561 oldu ve dizi bu rakamla gecenin birinciliğini elde etti.

Gecenin ikincisi ise izleyicilerin merakla yeni sezonunu beklediği ve kısa süre önce yeniden ekranlara gelmeye başlayan Seksenler dizisi oldu. Dizinin yeni oyuncularıyla ve yeni formatıyla izleyiciyle buluşan yeni bölümleri çok sevildi. Seksenler dizisi totaloe beşinci sırada yer alırken hakkında sosyal medyada yapılan 960 paylaşımla da ikincilik elde etti.

Gecenin sonuncusu ise 880 paylaşımla Kefaret oldu. Reytinglerde bir türlü iyi sonuç alamayan dizi bu hafta totalde üçüncü olmayı başardı. Ancak hala ne ileri ne geri vaziyette devam ediyor.