Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, İtalyan dergisinde! Oyuncunun hedefi yurt dışına açılmak!

Özge Gürel, İtalyan dergisinde! Oyuncunun hedefi yurt dışına açılmak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Gürel her ne kadar Türkiye’de bir süredir ekranlarda görünmese de İtalya’yı fethetmeye devam ediyor. Güzel oyuncu bu kez İtalya’nın en önemli dergilerinden biri olan Chi’ye röportaj verdi. Kiraz Mevsimi ile bu ülkede büyük ilgi gören oyuncu, Dolunay ve Bay Yanlış dizileriyle de popülerliğini artırdı.

Bugüne kadar birçok başarılı yapımda rol alan, Can Yaman’la birlikte başrolleri paylaştığı Dolunay’la adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Özge Gürel bir süredir ekranlarda yok. Gürel, son olarak geçen yıl yine Can Yaman’la başrolünü paylaştığı Bay Yanlış dizisiyle ekrana gelmişti.

Özge Gürel'in İtalyan dergisinde! Oyuncunun hedefi yurt dışına açılmak! 6

Romantik komedi türündeki dizi Can Yaman ve Özge Gürel’e rağmen reytinglerde başarılı bir sonuç alamamış ve 14. bölümde final yapmıştı. Bay Yanlış Türkiye’de tutmadı ancak İtalya’da izlenme rekorları kırdı.

Kısa süre önce İtalya’da yayınlanmaya başlayan Bay Yanlış, zaten ülkede çok tanınan Can Yaman’ın ününü perçinlerken Kiraz Mevsimi ile tanınan Özge Gürel’in de hayran kitlesinin çoğalmasına  yol açtı. Böyle olunca Özge Gürel arka arkaya İtalyan basınına röportaj vermeye başladı.

Özge Gürel'in İtalyan dergisinde! Oyuncunun hedefi yurt dışına açılmak! 7

Özge Gürel son olarak İtalya’nın en büyük dergilerinden biri olan Chi’ye röportaj verdi. Gürel röportajında yurt dışında bir projede yer almak istediğini söyledi. Gürel, “Bunu kesinlikle çok istiyorum ve olacağını biliyorum! Bir oyuncu olarak farklı ülkelerde olup yeni zorluklarla karşılaşmayı çok heyecan verici ve öğretici buluyorum” diye konuştu.

Oyuncu Serkan Çayoğlu’yla yaşadığı aşka da değinen Gürel şunları söyledi: “Çok şanslıyım! Her gün gözlerimi aşka açıyorum ve sevildiğimi bilerek uyanıyorum. Bu, hayatta sahip olunabilecek şahane bir güç! Biz birbirine aşık bir çiftiz ve hayatı böyle yaşıyoruz.”