Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman’ın ilk yapımcılık denemesi Limit’in konusu belli oldu!

Tolgahan Sayışman’ın ilk yapımcılık denemesi Limit’in konusu belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyunculuğa ara vererek kariyerine farklı bir yön veren Tolgahan Sayışman, Türkiye’nin ilk Japon manga uyarlaması Limit’i hayata geçirmek için son hız çalışmalara devam ediyor. Balıkesir Dursunbey’de üç haftadır çekimleri devam eden ve merakla beklenen Limit dizisinin sahnelerinden ilk görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, bir süre önce kariyerine yeni bir yön vermiş Han isimli bir yapım şirketi kurmuştu. Sayışman yeni projesini de belirlemiş ve ilk dizisi Limit için düğmeye basmıştı. Limit, Türkiye’nin ilk Japon manga uyarlaması olacak.

Tolgahan Sayışman'ın ilk yapımcılık denemesi Limit'in konusu belli oldu! 10

İki sezonluk mini dizi olması planlanan ve dijital bir kanalda yayınlanacağı belirtilen Limit’te başrolleri Miray Akay, Aslıhan Kapanşahin , Cansu Sabancı, Aslıhan Karalar, Sedef Çalışır ve Çağla Boz paylaşıyor. Dizide ayrıca Erdem Şanlı, Burak Altay, Gamze Dar, Canan Ekinci, Mert Altınışık, Burcu Binici ve Aylin Kabasakal yer alıyor.

Tolgahan Sayışman'ın ilk yapımcılık denemesi Limit'in konusu belli oldu! 11

Yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın üstlendiği Limit dizisinin konusu da belli oldu. Dizi, lise öğrencisi bir grubun geçirdiği otobüs kazası sonrası beş kızın hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

Tolgahan Sayışman'ın ilk yapımcılık denemesi Limit'in konusu belli oldu! 12

Tolgahan Sayışman geçtiğimiz günlerde dizi setine giderek oyuncuları ve set ekibini ziyaret etmişti. Dizinin çekimlerinin ne zaman tamamlanacağı konusunda henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Tolgahan Sayışman'ın ilk yapımcılık denemesi Limit'in konusu belli oldu! 13

Manga nedir?

Manga, Japonların çizgi roman için kullandıkları sözcük olup anime çizim sanatı ile çizilir ve sağdan sola doğru okunur. Çizimler animeye göre daha abartılıdır. Günümüzde, Japon çizgi romanlarının en bilinen şekli öykülü çizgi romanlardır. İlk defa çizgi roman dergilerinde seri halde yayınlanmış daha sonra da kitap haline getirilmişlerdir. Hepsinin tamamı binlerce sayfa uzunluğuna erişmektedir.