Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş, ekranların yeni Çukur’u olacak! Yeni dizide heyecan doruğa ulaşıyor!

Üç Kuruş, ekranların yeni Çukur’u olacak! Yeni dizide heyecan doruğa ulaşıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin, Çukur’dan sonra yeni aksiyon dizisi Üç Kuruş için hazırlıklar hummalı bir şekilde sürüyor. Çukur’da olduğu gibi yine Ay Yapım tarafından çekilecek dizinin ekim ayı gibi ekranda olacağı belirtiliyor. Dizi için oyuncu seçimleri çok büyük titizlikle yapılıyor.

Çukur’un yönetmeni Sinan Öztürk tarafından çekilecek Üç Kuruş dizisi, Ay Yapım’ın önceki dizisi gibi yine aksiyon ve duygu yüklü olacak. Yeni dizi, Çukur’dan büyük izler taşıyacak. Nitekim daha önce Çukur’da Nehir Bursalı karakterini canlandıran Hazal Subaşı, Üç Kuruş dizisi için görüşüyor.

Çukur’dan Üç Kuruş dizisine bir transferin daha olacağı söyleniyor. İddialara göre Çukur’da Meke’yi canlandıran Aytaç Uşun’un da Üç Kuruş dizisinde yer almak üzere Ay Yapım’la görüştüğü belirtiliyor.

Üç Kuruş, ekranların yeni Çukur'u olacak! Yeni dizide heyecan doruğa ulaşıyor! 24

31 yaşındaki oyuncu ilk ekran deneyimini Doksanlar dizisiyle yaşadı. Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan oyuncu ardından Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’in başrolleri paylaştığı Kalp Atışı dizisinde rol aldı.

Uşun, 2017 yılında oyuncu kadrosuna dahil olduğu Çukur dizisinde ise Yamaç’ın sağ kolu Meke karakterine hayat verdi. Yamaç’ın sözünden bir dakika olsun çıkmayan Meke, gözü tok ve mert bir karakter olarak karşımıza çıkmıştı. Çukur’daki rolünü dizinin finaline kadar sürdüren Uşun, Exxen için çekilen Vahşi Şeyler dizisinde de başrolde yer aldı.

Aytaç Uşun’un eğer kabul ederse hangi rolü canlandıracağı belli değil. Ancak hikayede eksik kalan seri katili canlandırması için görüşmelerin sürdürülüyor olması muhtemel. Bekleyip göreceğiz.