Ana sayfa Sosyal Medya Mesut Akusta taburcu oldu! Peki usta oyuncu ‘Teşkilat’ dizisinin setine ne zaman geri dönecek?

Mesut Akusta taburcu oldu! Peki usta oyuncu ‘Teşkilat’ dizisinin setine ne zaman geri dönecek?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan ‘Teşkilat’ dizisinde ‘Mete’ karakterini canandıran 57 yaşındaki oyuncu Mesut Akusta, Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan evinde beyin kanaması geçirmiş, ailesinin sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine evde yapılan ilk müdahalenin ardından  hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı.

Usta oyuncunun birkaç gün önce gözlerini açtığının ve ilk işinin senaryo okumak olduğunun haberini vermiştik. Eşi Şafak Özbir’in hastane odasında senaryo okurken fotoğrafını paylaştığı oyuncu, hastaneden taburcu oldu ve kızına kavuştu. Şafak Özbir, baba-kızın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Özbir fotoğrafın altına, ‘bana bir bayram verin içinde babam olsun!’ yazdı.

Mesut Akusta taburcu oldu! Peki usta oyuncu 'Teşkilat' dizisinin setine ne zaman geri dönecek? 8

Hastanede eşiyle poz veren Özbir, paylaşımına; ‘Mucizelere inanır mısınız?’ notunu düştü. Ünlü çiftin fotoğrafına beğeni ve ‘Geçmiş olsun’ yorumları yağdı.

Mesut Akusta taburcu oldu! Peki usta oyuncu 'Teşkilat' dizisinin setine ne zaman geri dönecek? 9

Evinde dinlenen Mesut Akusta’nın bir hafta sonra sete döneceği ve önümüzdeki hafta ‘Teşkilat’ dizisinin çekimlerine katılacağı konuşuluyor.