Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda anne Didem Balçın sahalara geri döndü!

Çiçeği burnunda anne Didem Balçın sahalara geri döndü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ‘Kuruluş Osman’ dizisinde ‘Selcan Hatun’u oynayan Didem Balçın, geçtiğimiz Nisan ayında anne olmuştu. Pandemi öncesinde de tiyatro ve diziyi bir arada götüren güzel oyuncu, eski temposuna geri döndü. Oğlu Alican’ı büyütmeye devam eden Balçın, hem dizi izleyicisi hem de tiyatroseverlerle buluşmak için gün sayıyor. ‘Selcan Hatun’ rolü için sete çıkan Balçın’ın kurucuları arasında yer aldığı DasDas Sahne’nin yeni oyunu da belli oldu.

Balçın, Turgut Özakman’ın 1987 yılında kaleme aldığı ve sahnelendiği dönem büyük ilgi gören ‘Deliler’ adlı oyundan uyarlanan ‘Deli Bayramı’ adlı oyunda rol alacak. ‘Deliler’ oyunu günümüzde oynansa ve tüm karakterler DasDas’ı ele geçirirse nasıl olur?’ sorusuna cevap aranacak oyun, 1 Ekim’de seyirciyle buluşacak.

Çiçeği burnunda anne Didem Balçın sahalara geri döndü! 7

Oyuncu, ‘Sahalara geri döndüğümün resmidir’ yazarak instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Balçın paylaşımına şunları yazdı; “DasDas’ın yeni sezon prodüksiyonlarından “Deli Bayramı” provalara devam ediyor! Deli Bayramı 1/2/3/18 ve 25 Ekim’de #DasDas’ta, biletleri @mobilet’te satışta! Bazı şeyler vardır, asla zamanın gölgesinde yok olup gitmez. En çok da çocukken sevdiğimiz şeyler peşinizi bırakmaz. Tıpkı bir izleyenin onlarca kez izlemek istediği Devekuşu Kabare gibi.

Turgut Özakman’ın 1987 yılında kaleminden dökülen ‘Deliler’ oyunu günümüzde oynansa… Üstüne üstlük tüm karakterler DasDas’ı ele geçirse neler olur? Tüm bu deliler arada bir dönüp, 1980’li yıllara göz kırpsa bir de? #DasDas’ın yeni oyunu ‘Deli Bayramı’nda tüm bu soruların cevabını bulacak, komedinin gücünü yıllar sonra yeniden yaşayacaksınız. Öyle ya ne diyordu Deliler ‘Kimi turşu kurar kimi fabrika Ama biz deliyiz, hayal kurarız’.”