Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu’nun final yapacağı iddiasına yanıt senaristten geldi!

Baht Oyunu’nun final yapacağı iddiasına yanıt senaristten geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’nin bu yaz en başarılı dizisi Baht Oyunu, yeni sezonla birlikte rakiplerinin ortaya çıkmasıyla reytinglerde biraz düşüş yaşadı. Bu durum dizinin final yapacağı iddiasına yol açtı. Ancak bu iddiaya yanıt senaristten geldi.

Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı Baht Oyunu yaz aylarının başında gösterime girdi. İlk başlarda düşük olan reytingi kısa sürede yükselerek yaz mevsiminin en popüler dizilerinden biri haline geldi.

Reytingler iyi gidince dizinin kış aylarında da devam etmesi şaşırtmadı. Ancak yeni sezonla birlikte güçlü rakiplerin ortaya çıkması Baht Oyunu’nun tahtını sarstı. Aynı akşam yayınlanmaya başlayan ve ekranın en iddialı dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı ile yeni dizi Evlilik Hakkında Her Şey, Baht Oyunu’nun reytinglerinde düşüş yaşamasına sebep oldu.

Baht Oyunu'nun final yapacağı iddiasına yanıt senaristten geldi! 7

Baht Oyunu reytingleri çok düşük gelince dün ortaya dizi hakkında final kararı alındığı yönünde iddia ortaya atıldı. Ve bu iddia dizinin hayranları arasında büyük bir paniğe yol açtı. Dizinin final yapacağından korkan izleyiciler büyük bir merakla gelecek yanıtı beklediler.

Nihayet yanıt dizinin senaristinden geldi. Baht Oyunu’nun senaristlerinden Tunus Taşçı, kendilerine böyle bir bilgi gelmediğini söyledi. Böylece Taşçı Baht Oyunu’nun final yapacağı iddialarını da yalanlamış oldu.

Bu haber Baht Oyunu izleyicilerinin de rahat bir nefes almsını sağladı. Ancak Baht Oyunu’nun rakipleri çok güçlü. Dolayısıyla önümüzdeki haftalarda elde edeceği reytingler kaderini de belirleyecek.