Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik’in ilk aşkım dediği abisiyle benzerliği şaşırttı!

Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik’in ilk aşkım dediği abisiyle benzerliği şaşırttı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği ‘Nalan’ karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Burcu Biricik’in abisine olan benzerliği hayranlarını şaşırttı.

Burcu Biricik, Antalya’da ailesinin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Güzel yıldızın bir de abisi var. Magazindizi gündemi instagram hesabı ünlü oyuncunun abisi Bekir Biricik ile fotoğrafını yan yana yayınlanarak ikilinin benzerliğine dikkat çekti.

Aynı fotoğrafı kendi instagram hesabından da paylaşan oyuncu; “Abiciğimle ilk kez magazinlere düşmüşüz, ilk aşkım” yazdı.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in ilk aşkım dediği abisiyle benzerliği şaşırttı! 9

Ünlü oyuncunun abisi ile fotoğrafının altına ‘Gözlerde ki derin bakışlar aynı’, ‘Çok benziyorlar’ şeklinde yorumlar yapıldı. Burcu Biricik’in abisi Bekir Biricik, evli ve biri kız biri erkek olmak üzere 2 çocuk babası.

Burcu Biricik, instagram hesabından yaptığı son paylaşımlarla da dikkat çekti. Oyuncu, rol aldığı ve oyunculuğuyla büyük beğeni topladığı Netflix dizisi Fatma’nın setinden fotoğrafları tbt etiketiyle paylaştı.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in ilk aşkım dediği abisiyle benzerliği şaşırttı! 10

Güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde hayranlarına, Fatma dizisinin ikinci sezonunun çekileceğinin müjdesini de vermişti.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in ilk aşkım dediği abisiyle benzerliği şaşırttı! 11