Ana sayfa Sosyal Medya “13 yıllık mesleğimde en çok Kumru zorladı!” Aslıhan Gürbüz’den Kırmızı Oda’daki Kumru’ya duygusal veda!

“13 yıllık mesleğimde en çok Kumru zorladı!” Aslıhan Gürbüz’den Kırmızı Oda’daki Kumru’ya duygusal veda!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakterine hayat veren Aslıhan Gürbüz’ün dizideki rolü sona erdi. Çok çarpıcı hikayesiyle Kumru, izleyen herkesin yüreğini dağladı. Gerçek bir hayat hikayesinden alınan olaylar, diziyi izleyenleri de sarsıcı gerçeklerle karşı karşıya getirdi.

Hemen her gün bir örneğini gördüğümüz çocuk tacizinin mağduru olan Kumru, üvey babasının kendisine yaşattığı dehşetin ardından hayatında yaşadığı acıları gözler önüne serdi. Hayatın içinde pek çok benzer durumun yaşanması da dizideki bu hikayeye olan ilgiyi arttırdı.

Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ardından 2 yıl sonra yeniden ekrana Kumru karakteri ile döndü. Başarılı oyunculuğu, müthiş performansı ile övgü dolu yorumlar alan Gürbüz, dizideki son bölümünün yayınlanmasının ardından instagram sayfasından duygusal bir yazı kaleme aldı.

Bir güvercini severken çekilen fotoğrafıyla birlikte uzun bir yazı kaleme alan oyuncu, 13 yıllık meslek hayatında kendisi en çok zorlayan karakterin Kumru olduğunu belirtti.

"13 yıllık mesleğimde en çok Kumru zorladı!" Aslıhan Gürbüz'den Kırmızı Oda'daki Kumru'ya duygusal veda! 10

"13 yıllık mesleğimde en çok Kumru zorladı!" Aslıhan Gürbüz'den Kırmızı Oda'daki Kumru'ya duygusal veda! 11

Oyuncu, tüm Kırmızı Oda ailesini ve izleyenlere teşekkür ettiği yazıda şunları söyledi: “He şeyi ile gerçek, bildiğimiz, duyduğumuz, okuduğumuz, yanı başımızda atılan onca sessiz çığlıktan biriydi. Sorumluluğu öyle fazlaydı ki şifa olması ve olmak adına 13 hafta tüm bedenimi, ruhumu ve zihnimi fazlası ile yordum. Yorulmadan olmazdı, başka türlü anlatılmazdı. Haftalarca o karakterle yaşamak, onun hayatına bu kadar yakından tanık olmak, bazen zorlayıcı bazen de direnç geliştirici bir tecrübeydi.

Keşke kendi adımdan yola çıkarak, daha detaylı ve benden, anlatabilseydim sizlere onu. Ama magazin denen olgu, hiç yapmadığım eski mesleğimi, hiç evlenmediğim halde eski eşimi daha fazla önemseyip haber yaptı maalesef. Ama eminim ki artık dizilerde, bu hikayeler daha fazla ve daha doğru yerden anlatılacak, dile getirilecek.

Daha fazla göze sokup, çözüm yollarını daha fazla talep edicez. Bu olaylargerçek, mağdurlar aramızda iken başka türlüsü güç. Nice Kumru’lar var dışarıda, bir tanesine bile umut olduysam ne mutlu bana, ne mutlu bize… Hiç birinin tutsak, hiç birinin sessiz kalmaması umuduyla, ben birtanesinin hikayesini anlatabildiğim için çok mutluyum.

Bana bu imkanı tanıyan tüm Kırmızı Oda ailesine ve her hafta bizi izleyen siz seyircilere sonsuz teşekkürlerimle.”

"13 yıllık mesleğimde en çok Kumru zorladı!" Aslıhan Gürbüz'den Kırmızı Oda'daki Kumru'ya duygusal veda! 12

Aslıhan Gürbüz, dizi setinde çekilen bazı fotoğraflarının kolajı ve dizinin yönetmenlerinden Ali Balcı ile pozlarını paylaştı…

Kırmızı Oda’nın yapımcı firması OGM Pictures da oyuncuya gönderdiği çiçekle güzel bir jest yaptı. Aslıhan Gürbüz, instagram sayfasından çiçeğin fotoğrafını paylaştı…

"13 yıllık mesleğimde en çok Kumru zorladı!" Aslıhan Gürbüz'den Kırmızı Oda'daki Kumru'ya duygusal veda! 13