Ana sayfa Sosyal Medya Bülent Şakrak bıyıklara, izleyici ise dizideki role alışamadı!

Bülent Şakrak bıyıklara, izleyici ise dizideki role alışamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Bülent Şakrak, Fox TV ekranında yayınlanan Misafir isimli dizi ile yeniden hayranlarının karşısına çıktı. Oyuncuyu; eğlenceli, sakar ve çevresindekilere sorun çıkartan ama çok da iyi gözlem yeteneği olan bir polis karakterinde izledik.

Oğuz karakterini canlandıran Bülent Şakrak, Giray olarak izleyicilerin karşısına çıkan Ozan Dolunay ile Amerikan filmlerindeki polisiye komedi havasını verme çabalarıyla dikkat çekti.

Misafir dizisinden önce Sefirin Kızı’nda Kahraman isimli kötü bir adam karakterinde izlediğimiz oyuncu, bu sefer eğlenceli birisine hayat verdi. Bıyık bırakan ve bu haline kendisi de alışamayan Bülent Şakrak, senaryo kurbanı olan isimlerden birisiydi.

Misafir dizisi karakter yapılandırmasındaki sıkıntıların öne çıktığı, hikayesinin izleyicileri tatmin etmediği, senaristlerin ne yapmaya çalıştığının tam olarak anlaşılamadığı bir dizi olarak tanımlanabilir.

Bülent Şakrak bıyıklara, izleyici ise dizideki role alışamadı! 7

Misafir’deki bu sorunları daha ilk başta gören izleyicilerin ilgisiz kalması da dizinin beşinci bölümde final yapması sonucunu doğurdu.

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy ikilisini buluşturan dizide Bülent Şakrak da farklı bir imaj ve rolle hayranlarını şaşırttı.

Amerikan filmlerindeki iki ortaklı polisiye komedi tarzını Misafir’e taşımaya çalışan Ozan Dolunay ile Bülent Şakrak ikilisi ise senaryo sorunlarının kurbanı oldu.