Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk Elkızı’nda oynayan kardeşiyle fotoğraf paylaştı, hayranlarının ağzı açık kaldı!

Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk Elkızı’nda oynayan kardeşiyle fotoğraf paylaştı, hayranlarının ağzı açık kaldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz’de iki sezondur baş rolde yer alan ünlü oyuncu Caner Cindoruk’un kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Münir Can Cindoruk da yeni sezonda, Fox TV’de yayınlanan Elkızı dizisinde izleyici karşısına çıkıyor.

Elkızı’nda ‘Ali Demir’ karakterine hayat veren Münir Can Cindoruk dizide  Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz ile birlikte rol alıyor.

Birbirine benzeyen ikilinin kardeş olduğunu bilmeyen izleyici, Caner Cindoruk’un instagram paylaşımıyla şaşkınlık yaşadı. Caner Cindoruk instagram hesabından kardeşi Münir Can Cindoruk ile birlikte fotoğraflarını paylaştı.

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk Elkızı'nda oynayan kardeşiyle fotoğraf paylaştı, hayranlarının ağzı açık kaldı! 9

İki oyuncunun birlikte fotoğrafını gören Caner Cindoruk’un takipçilerinden bazıları ‘Elkızı’nı izlerken Caner Cindoruk’a benzettikleri Münir Can Cindoruk’un ünlü oyuncunun kardeşi olması karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler ve oyuncunun paylaşımına, aşağıdaki gibi pek çok yorum yapıldı.

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk Elkızı'nda oynayan kardeşiyle fotoğraf paylaştı, hayranlarının ağzı açık kaldı! 10

İki kardeş farklı kanallarda farklı günlerde izleyici karşısına çıkıyor. Münir Can Cindoruk henüz abisi kadar meşhur olmasada Elkızı dizisindeki performansıyla beğeni topluyor.

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk Elkızı'nda oynayan kardeşiyle fotoğraf paylaştı, hayranlarının ağzı açık kaldı! 11

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Münir Can Cindoruk, 2008 senesinden itibaren Kelebek, İnsan Aldandı, Tuhaf Zamanlar, İçerdekiler, Dayan Yüreğim gibi birçok film ve dizide rol aldı.

Ünlü oyuncu Caner Cindoruk’un Münir Can Cindoruk ve Taner Cindoruk adlı iki erkek kardeşi de ünlü isimler olarak biliniyor.