Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerden yana sıkıntılı Sadakatsiz, kadrosuna iki yeni isim ekledi!

Reytinglerden yana sıkıntılı Sadakatsiz, kadrosuna iki yeni isim ekledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bu kış ikinci sezonu yayınlanan Kanal D dizisi Sadakatsiz son bölümlerde içerik konusunda bir hayli sıkıntılı. İzleyiciler dizinin eski heyecanının kalmadığını söylüyor. Bu durum reytinglere de yansıyor. Hala yılbaşı arasında olan dizinin oyuncu kadrosuna iki yeni isim katıldı.

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş’in yer aldığı Sadakatsiz dizisi geçen kış çok fırtınalı bir sezon geçirmişti. Bu sezona da büyük heyecanla başlayan dizinin hikayesi bölümler ilerledikçe gitgide zayıfladı. Bu durum reytinglere de yansıdı.

İzleyiciler son haftalarda Sadakatsiz’in gidişatından bir hayli şikayetçiydi. Bu duruma TV eleştirmeni Sina Koloğlu da el atmıştı. Koloğlu köşe yazısında Sadakatsiz’in artık aynı mahallede 3-5 ev arasında gidip gelen bir yapım haline dönüştüğüne dikkat çekiyordu.

Reytinglerden yana sıkıntılı Sadakatsiz, kadrosuna iki yeni isim ekledi! 9

Sadakatsiz yılbaşından bu yana çekimlere ara verdi. Dizinin bir aksilik olmazsa yeni bölümünün 19 Ocak Çarşamba akşamı ekrana geleceği belirtiliyor. İzleyiciler de büyük bir heyecanla yeni bölümün yayınlanmasını bekliyor.

Reytinglerden yana sıkıntılı Sadakatsiz, kadrosuna iki yeni isim ekledi! 10

Bu arada Sadakatsiz dizisi iki oyuncuyu kadrosuna ekledi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizi ekibine Deniz Karaoğlu ile Gizem Ünsal katıldı. İki oyuncu Ali’nin (Alp Akar) kız arkadaşının anne ve babasına hayat verecek.

Reytinglerden yana sıkıntılı Sadakatsiz, kadrosuna iki yeni isim ekledi! 11

Deniz Karaoğlu, Arka Sokaklar dizisinde beş sezon oynadı. Karaoğlu ayrıca Gülperi ve 8. Gün dizilerinde de rol aldı. Gizem Ünsal ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra Bize Müsade filminin oyuncu kadrosunda yer almıştı.

Yeni karakterlerle son haftalarda sıkıcı hale gelen diziye biraz daha hareket gelmesi bekleniyor. Bakalım yılbaşı arası sonrası Sadakatsiz izleyicisini ne gibi sürprizler bekliyor.