Ana sayfa Sosyal Medya Çağan Irmak, 14 yıldır hayalini kurduğu diziyi çekmeye başladı! İşte bu özel projenin detayları…

Çağan Irmak, 14 yıldır hayalini kurduğu diziyi çekmeye başladı! İşte bu özel projenin detayları…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pek çok sinema filmi ve diziye imza atan ünlü yönetmen Çağan Irmak, şu sıralar uzun yıllardır hayalini kurduğu bir projeye başlamış olmanın heyecanını yaşıyor. Irmak, Netflix platformunda yayınlanacak olan yeni dizisinin çekimlerinin başladığı ilk gün, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile heyecanını herkese gösterdi!

Çağan Irmak, en son BluTV için çekilen ve iddialı bir proje olan Yeşilçam dizisinin yönetmenliğini yapmıştı. Şimdi ise Yaratılan isimli dizisinin çekimlerine başladı. Son derece titiz bir şekilde hazırlanılan proje, yönetmenin 14 yıl boyunca üzerinde çalıştığı ve hayalini kurduğu bir iş olması açısından da önemli.

Irmak, Yaratan isimli dizinin yönetmenliğini yaparken aynı zamanda hikayeyi de yazan kişi. Bu nedenle de bu proje kendisi için büyük önem taşıyor. Bugüne kadar her projesiyle ses getiren Çağan Irmak’ın üzerine bu kadar titrediği Yaratılan dizisi, yaptığı bir paylaşım ile daha da merak uyandırdı.

Çağan Irmak, 14 yıldır hayalini kurduğu diziyi çekmeye başladı! İşte bu özel projenin detayları... 8

Ünlü yönetmen, setin ilk gününde elindeki klaketi ısırırken çekilen pozunu paylaşarak “14 yıl önce kurduğunuz bir düşün gerçekleşiyor olduğuna inanmanız için onu ısırmanız gereken anlar yaşatır hayat” notuyla ne kadar heyecanlı olduğunu da gözler önüne sermekte.

Sıradışı bir hikayesi olduğu öğrenilen Yaratılan dizisinin hikayesi kadar oyuncuları da güçlü isimlerden oluşuyor. Ekip bir süredir Bursa ve İstanbul’da dizinin hazırlıkları için çalışmaktaydı. Oyuncu kadrosu ise merak konusuydu.

 

Özellikle dizinin  başrolünde Taner Ölmez’in yer alacak olması, daha da heyecan yaşatan bir gelişme oldu. Ardından, Erkan Kolçak Köstendil gibi son dönemin çok konuşulan başarılı bir ismi geldi.

Yine rol aldıkları her projede oyunculuklarını konuşturan Devrim Yakut ve Durul Bazan, Bülent Şakrak, Engin Benli ve Macit Koper de dizinin kadrosundaki iddialı isimler.

8 bölüm çekilecek olan diziye son katılan ismi de Gazeteci Birsen Altuntaş duyurmuştu.  Şifanur Gül de ekibe katılan isimler arasında…

Çağan Irmak, 14 yıldır hayalini kurduğu diziyi çekmeye başladı! İşte bu özel projenin detayları... 9

Şifanur Gül, ilk kez 2019 yılında Sevdim Seni Bir Kere dizisiyle tanınmıştı. Ardından  Uyanış Büyük Selçuklu, Benim Adım Melek ve Cam Tavanlar  dizisinde rol almıştı. Ayrıca Ölüm Kime Yakışır isimli dijital dizide de oynadı.