Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’ın iddialı dizisi Dünyayla Benim Aramda’da kim kimi oynuyor? İşte ayrıntılar…

Disney Plus’ın iddialı dizisi Dünyayla Benim Aramda’da kim kimi oynuyor? İşte ayrıntılar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Türkiye pazarına yeni giriş yapan ve dizi-sinema sektöründe büyük bir heyecan yaratan yeni dijital platform Disney Plus’ın 14 Haziran’da yayın hayatına başlayacağı bir süre önce gündeme gelmişti. Aralarında Halit Ergenç, Aras Bulut İynemli, Pınar Deniz, Demet Özdemir, Engin Akyürek, Can Yaman, Hande Erçel gibi pek çok ünlü ismin bulunduğu oyuncuları da bünyesine birer birer kattı platform.

İlk olarak Disney Plus için Kaçış isimli dizi çekildi. İrem Helvacıoğlu ile Engin Akyürek’in başrolünde oynadıkları ve Gaziantep’te çekilen dizinin çekimleri tamamlandı. Ardından yine iddialı bir proje olan Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri başladı.

Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın rol aldıkları dizi ile ilgili oyuncular tüyo vermemek için sosyal medya paylaşımlarını da çok dikkatli yapıyorlar. Sosyal medyada etkin bir şekilde yer alan Demet Özdemir de diğer setlerinde olduğunun aksine çok daha temkinli.

Disney Plus'ın iddialı dizisi Dünyayla Benim Aramda'da kim kimi oynuyor? İşte ayrıntılar... 7

Hatta oyuncu bir röportajında diziyle ilgili detay vermesinin de yasak olduğunu belirtmişti. Gizlilikle sürdürülen çekimlerden pek fazla haber çıkmıyor. Fakat dizinin konusu ve oyuncuların karakterleri ile ilgili bilgiler netleşmeye başladı.

Disney Plus’ın Türkiye yayınının ikinci yerli dizisi olma ünvanını taşıyan Dünyayla Benim Aramda, MF Yapım imzalı bir dizi. Yönetmenliğini son yılların öne çıkan isimlerinden Hülya Gezer yapıyor. Senaryosunu ise çok konuşulan yapımlara imza atan Pınar Bulut üstlenmekte.

Dizide Demet Özdemir “İlkin” isimli bir dergi yöneticisine hayat vermekte. Buğra Gülsoy ise İlkin’in oyuncu sevgilisi ‘Tolga’yı canlandırıyor.

Romantik komedi türündeki dizide İlkin’in Tolga’nın kendisine olan aşkını test etmek için kurduğu bir oyunla yaşananlar anlatılıyor. Haftanur Sancaktutan İlkin’in ofiste beraber çalıştığı ‘Sinem’i, Zerrin Tekindor fotoğrafçı ‘Burçin’i, İbrahim Selim Tolga’nın menajeri ‘Cüneyt’i, Melisa Döngel ise dergi çalışanı ‘Ceren’i canlandırıyor. Metin Akdülger ise dizinin 5. bölümünde İlkin’in hayatına sürpriz bir şekilde giriyor.