Ana sayfa Dizi Haberleri Yetenekli oyuncu Salih Bademci sosyal medyada bir ilke imza attı!..

Yetenekli oyuncu Salih Bademci sosyal medyada bir ilke imza attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son, Netflix’de yayınlanan Kulüp dizisindeki performansıyla adından söz ettiren yetenekli oyuncu Salih Bademci, kendisi gibi oyuncu eşi İmer Özgün ve küçük kızıyla birlikte tatile çıktı.

Tatil için Ayvalık’a giden ünlü çift sosyal medyada tatil pozlarını paylaştı. Salih Bademci’nin instagram hesabından yayınladığı fotoğrafın aynı zamanda Bademci ailesi için çok özel bir anlamı var.

Bedemci çifti 2.5 yaşındaki kızları İklim’e poz verdi. Salih Bademci bu fotoğraf karesini sosyal medyada, “2,5 yaşındaki kızımızın çektiği ilk fotoğrafımızdır” notuyla yayınladı.

Yetenekli oyuncu Salih Bademci sosyal medyada bir ilke imza attı!.. 7

Küçük İklim’in kadrajına sığmak için iki büklüm poz veren çiftin keyifli halleri hayranlarını da mest etti. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

İstanbullu Gelin dizisiyle çıkış yapan ve geçen yıl üç farklı projede yer alan ünlü oyuncu Salih Bademci yoğun bir sezon geçirdi.  Kulüp dizisinin ikinci sezonunda da rol alan oyuncu eşi İmer Özgün ve kızıyla birlikte tatilde yorgunluk atıyor.

Başarılı geçen bir sezonun ardından geçtiğimiz yıl GQ dergisi tarafından Yılın Oyuncusu ödülüne layık görülen ünlü oyuncu ödül töreninde eşi  İmer Özgün’e itafen söylediği sözlerle de herkesin kalbini kazanmıştı. Bademci konuşmasında; “Sınıf arkadaşım, hayat arkadaşım ama en önemlisi arkadaşım. Gerçekten dostum. Gerçekten sevdiğim, aşık olduğum insan. Mesleğine hayranlık duyduğum insan eşim İmer Özgün’e çok teşekkür ederim” ifadelerini kullanmıştı.