Ana sayfa Günlük Burç Yorumları 14-18 Mart 8. Uluslararası Astroloji Günleri Etkinliğinde Neler Yaşandı?

14-18 Mart 8. Uluslararası Astroloji Günleri Etkinliğinde Neler Yaşandı?

tarafından ker_def

AstroArt Astroloji Okulu tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 14-18 Mart 2019 tarihleri arasında sekizincisi gerçekleştirilen Uluslararası Astroloji Günleri, büyük ilgi ile karşılandı. KOZMOLOJİ, MİTOLOJİ ve ASTROLOJİ temalı etkinliğe uluslararası arenada isim yapmış değerli astrologlar konuk olarak katıldı.

8.Uluslararası Astroloji Günleri, 14 Mart Perşembe günü Astroloji Okulunda yer alan, David Cochrane’in gerçekleştirdiği konferans öncesi konulu Yaşamak, Çalışmak, Tatil Yapmak ve Romantizmi Bulmak için En İyi Yerler Nasıl Seçilir? atölye çalışması ile başladı. Videodan etkinlikte yaşananlarla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Sunuculuğunu Astroart Astroloji Okulu mezunu ve eğitmeni olan Hande Kazanova’nın yaptığı Uluslararası Astroloji Günleri Konferansı, 15 Mart Cuma günü Altunizade Mercure Hotel’de konuk konuşmacıların sunumları ile gerçekleşti. Yabancı konuklarımızın konuşmaları ardıl tercüme edildi.
Konferanslar Whispering Song School of Energy Medicine’in Kurucusu Gaisheda Kheawok’un Kutsal Ses ile sunduğu etkileyici bir açılış töreni ile başladı. Törenden sonra Silivrikapı Mevlana Kültür Merkezi semazenleri muhteşem bir sema gösterisi gerçekleştirdi. Ardından Astroloji Okulu kurucusu Öner Döşer, Sufi Geleneğinde Kozmoloji ve Astroloji konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Açılış törenini sunan Kanadalı konuğumuz Gaisheda Khewok, bu kez Şamanik Enerji Tıbbı ve Kutsal ses konulu bir sunum yaptı. Kahve molasının ardından ISAR Meksika Küresel Direktörü ve OPA Meksika Temsilcisi Ursula Stockder Busch, Mezoamerikan ve Yunan Kozmolojisinde Yaşam ve Varoluş konularını anlattı. Sunumlar OPA’nın Yayın Yönetmeni, Peer Grup lideri ve Kanada temsilcisi Donna Young’ın Mitolojiden Moderne Uranüs konulu konuşması ile devam etti.

Öğle yemeğinin ardından Astroloji ve Sezgi Semineri Profesörü olan Peru’lu astrolog Ana Andrade Mitoloji, Kozmoloji ve İnka İmparatorluğu’nun Astrolojisi hakkında değerli bilgiler paylaştı. C*I*A, Kozmik İstihbarat Teşkilatı’nın kurucusu Avustralyalı astrolog Julija Simas Astroloji ve Kozmik Ortak Yaradılış konulu sunumunu gerçekleştirdi. Yoğun geçen konuşmalar arası kahve molasında okulumuzun ve konuk astrolog dostlarımızın kitapları satışa sunuldu. Son bölümde Cosmic Patterns Software şirketinin kurucusu, Kepler ve Sirius astroloji programlarının yazarı David Cochrane, “Astrolojiyi bir kişinin ne zaman kaza geçireceğini tahmin etmek için kullanabilir miyiz?” sorusuna cevap olacak bir konuşma sundu.

Son konuşmacımız Kepler Koleji kurucu üyesi olan, uzun yıllardır yazılarıyla geniş kitlelere ulaşan Amerikalı astrolog Rick Levine Tanrı’nın Zihnine Bakış başlıklı ilginç bir sunum gerçekleştirdi.

Konferans kapanış konuşmasında konuklarımıza plaket takdimi yapıldı ve her yıl hazırladığımız Formalhaut ödülünün bu yılki sahibi Rick Levine oldu. Levine, ödülü alırken sevincini ve teşekkürlerini belirten bir konuşma ile bu özel güne son noktayı koydu.

16-18 Mart tarihleri arasında yabancı konuklarımız okulumuzda değerli ve birbirinden keyifli 6 Atölye Çalışması gerçekleştirdi. Katılımcılar bilgi dolu atölye çalışmalarına yoğun ilgi gösterdiler.

GAISHEDA KHEAWOK On üç Kano® ve On üç Taş®
URSULA STOCKDER BUSCH Sanat Eserleri ile İletilen Sembolik ve Alegorik Astrolojik Mesaj ve Astrolog/Ressamın Motivasyonu

JULIJA SIMAS Venüs Döngüsü

RICK LEVINE Daha İyi Bir Astrolog Olmak: Danışmanlık Seanslarının İyileştirilme Teorisi ve Pratikleri

DONNA YOUNG Gezegenlere Deneysel Davul Yolculuğu

ANA ANDRADE Büyüleyici Ana Rahmine Düşüş Haritası

Konu başlıklı workshoplar yaptılar. Etkinlik 18 Mart Pazartesi akşamı yapılan son atölye çalışmasıyla sona erdi.

Gelecek yıl Mart ayında Belgrad’da başlayıp, İstanbul’da devam edecek. 9.Uluslararası Astroloji Günleri etkinliği olacak.