Ana sayfa Dizi İzle 14. Bölüm Sonu – Elimi Bırakma 14. Bölüm

14. Bölüm Sonu – Elimi Bırakma 14. Bölüm

tarafından ker_def

Elimi Bırakma dizisi 14. bölümüyle 28 Ekim Pazar akşamı TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluştu. Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in başrolündeki dizininin 14. bölümünde yine etkileyici sahneler vardı. Reytingleriyle de iyi bir çıkış sergileyen Elimi Bırakma dizisi yeni bölümünde de ilgiyi düşürmedi. 14. bölümden önemli sahneler de youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 14. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

14. bölümde yaşananların detayı şöyle:

Kardeşini bulmanın sevincini bile daha yaşayamayan Azra, Mert’in kendisini değil Sumru’yu seçmesiyle yıkılır. Azra ne kadar da Mert’ten bir saniye bile ayrılmak istemese de Mert, Azra’nın kendisini terk ettiğini düşünmektedir. Bu durum Sumru ve Azra arasında büyük bir çatışmanın da başlangıcı olacaktır.

Fatma ise Mert’in elinden alınmasıyla en trajik hatırasını yeniden yaşar, çocuğunu geçmişte kaybeden Fatma bir kez daha Mert’i kaybetmenin acısıyla onu tekrar elde etmenin yollarını arayacaktır.

Azra ve kardeşi arasında bağ kurmaya çalışan Cenk içinse Kadir çoktan kötü planlarını eyleme dökmeye başlamıştır, Kadir Çelen ailesini içten fethetmek için düğmeye basmıştır.

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal