Ana sayfa Kadın Haberleri Muğla’da yaşanan deprem şoku Hadise’yi de şoka uğrattı

Muğla’da yaşanan deprem şoku Hadise’yi de şoka uğrattı

tarafından ker_def

Deprem Hadise’yi de korkuttu! Ünlü şarkıcı sokakta uyudu!
Muğla açıklarında meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki deprem Hadise’yi de korkuttu. Ünlü şarkıcı geceyi yerde uyuyarak geçirdi.

Milliyet gazetesinin haberine göre Ünlü şarkıcı Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’ün ortağı olduğu Bodrum’daki La Plaj Beach’ deprem sonrası aileye ev sahipliği yaptı.

Hadise plajın taşlarında uyuduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından: “Fena korktuk, inşallah ölü yoktur, korkunç. bir geceydi” notuyla paylaştı!

Hadise mesajında şöyle yazdı: Dün gece Bodrumda depremi hisseden, korkan herkese geçmiş olsun. Öyle sallandı ki evimiz, kendimizi nasıl evden dışarı attık anlatamam:(. Aklıma geldikçe korkuyu yeniden hissediyorum. Ve şükrediyorum, ailem yanımda. Bu resmide ablam çekmiş, hepimiz dışarda yastıklar üzerinde uyurken. Ülkemizde ağır depremleri yaşayanları konuştuk gece ve yaşadıkları korkuyu az olsada hissedebildik bizde:(. Allah ülkemizi daha fazla depremlerden korusun inşallah. Ve yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dua ettik, mekanları cennett olsun