Ana sayfa Günlük Burç Yorumları 17 Haziran 2019 Yay Burcu Dolunayı’nın etkilerini Şenay Devi açıkladı

17 Haziran 2019 Yay Burcu Dolunayı’nın etkilerini Şenay Devi açıkladı

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Şenay Devi, 17 Haziran 2019 tarihinde Türkiye saati ile 23.13 geçe Yay burcunda dolunay gerçekleşeceğini söyledi. Şenay Devi, dolunayın etkilerini bir videoda anlatarak takipçilerinin beğenisine sundu.

Şenay Devi, “Bu dolunayın yansıması ile birlikte; Değişim, dönüşüm, yenilenme enerjisi her yönden yer yüzünü ve gök yüzünü hakimiyeti altına alacak. Son derece etkili bir enerji sarmalına alıyor her yönüyle her birimizi, istesek de istemesek de…” diye konuştu.

Yay burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile toplumsal, kişisel olarak ölü ruhlarımız dirilmeye uyanmaya başlıyor. Uyanış bazılarımız için kabus anlamına gelebilir. Bizleri amaçlarımıza götürecek, gerçeğe dönüşmesi için mücadele etmemiz gerekenleri sahiplenmemizi sağlayacak.

Şenay Devi’nin yorumlarının tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Şenay Devi’nin şu sözlerine dikkat: “Bu dolunayın yansımasıyla birlikte değişim, dönüşüm ve yenilenme enerjisi her yönden yeryüzü ve gökyüzünü hakimiyeti altına alacak. Devrimlerin gezegeni Uranüs’ün Boğa burcundaki seyri diğer gezegenlerin yansımalarıyla birlikte son derece etkili bir enerji sarmalına alıyor her yönüyle her birimizi. İstesekte istemesekte.”