Ana sayfa Dizi Haberleri 18 Aralık Pazar reyting sonuçları! Yargı dizisi Dünya Kupası finaline karşı çok başarılı bir sınav verdi!

18 Aralık Pazar reyting sonuçları! Yargı dizisi Dünya Kupası finaline karşı çok başarılı bir sınav verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası final karşılaşması Arjantin ile Fransa arasında oynandı ve penaltılarla sonuçlanan müsabaka TRT1 ekranında yayınlandı. Dünya Kupası final maçı gibi çok önemli bir yayının olduğu 19 Aralık Pazar akşamı Yargı dizisinin ise 48. bölümü izleyicilerle buluştu.

Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisi yeni bölümüyle reytinglerde yine çok başarılı bir gün geçirdi. Tüm izleyici gruplarında dördüncülük elde etmiş olsa bile, Yargı dizisinin reytingleri çok başarılı geldi. Bu durum da çok önemli bir futbol müsabakasına karşı Yargı dizisi hayranlarının ne kadar sadık olduklarını ve diziyi yalnız bırakmadıklarını göstermeleri bakımından anlamlıydı.

Teşkilat dizisi ise heyecanlı geçen futbol müsabakasının hemen ardından 58. bölümü ile ekrandaydı ve dizi tüm kategorilerde üçüncülük elde ederek, yine başarısını ortaya koydu.

25. bölümü Fox TV ekranında yayınlanan Tozluyaka dizisi ise biraz daha düşen reytingleri ile dikkat çekerken tüm kişiler kategorisindeki 10.’luk en iyi sonuç oldu. Dizinin 26. bölümü ile 25 Aralık Pazar günü final yapacağını hatırlatalım.

Show TV’de yayınlanan Güzel Günler dizisi isle ortalamanın biraz altında kalan reytinglerine rağmen tüm izleyici gruplarında ilk 10 içinde yer almayı başardı. Dizinin sadık bir izleyici grubu oluştuğunu da belirtmek gerekiyor.