Ana sayfa Sosyal Medya 2 saatte 1 milyonu geçen beğeni! Fahriye Evcen’in oğlu Karan ile müthiş pozları

2 saatte 1 milyonu geçen beğeni! Fahriye Evcen’in oğlu Karan ile müthiş pozları

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlüler dünyasının en dikkat çeken, mutluluklarıyla da örnek bir çift olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin oğulları Karan iyice büyüdü. Magazin dünyasının peşinde koştuğu iki ünlü oyuncunun oğulları Karan ile verdiği pozlar, sosyal medyada bir anda büyük dikkat çekerek milyonlara ulaşan beğeniler alıyor. Son olarak Fahriye Evcen’in oğlu ile fotoğrafları, 2 saat içinde 1 milyon 67 bini geçen beğeniye ulaştı.

Uzun süreli beraberliklerinin ardından Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, 2017 yılının Temmuz ayında evlenmişlerdi. Muhteşem bir düğünle dünyaevine giren çiftin 2019 yılının Nisan ayında da oğulları Karan dünyaya gelmişti.

18 aylık olan minik Karan’ı kimileri babasına, kimileri de annesine benzetiyor ama o şimdiden sosyal medyada yer aldığı her fotoğrafıyla binlerce beğeninin sahibi olmakta. Fahriye Evcen’in birlikte yürüyüş yaparken oğluyla çekilen fotoğrafları, sosyal medyada bir anda dikkatleri çekti.

Pazar günü açık havada oğluyla dolaşırken çekilen pozlarını paylaşan Fahriye Evcen’in mutluluğu yüzünden de okunuyor. Cansu Dere, Demet Özdemir, Ecem Erkek gibi isimlerin de beğendiği fotoğraflar, içinizi açacak cinsten.

Anne oğulun bu müthiş pozları için pek çok ‘Maşallah’ mesajı geliyor. Fahriye Evcen’in eşi Burak Özçivit’i etiketleyerek yaptığı paylaşım aşağıda.

Bizimkisi bir aşk hikayesi.. ???? @burakozcivit

2 saatte 1 milyonu geçen beğeni! Fahriye Evcen'in oğlu Karan ile müthiş pozları 11

2 saatte 1 milyonu geçen beğeni! Fahriye Evcen'in oğlu Karan ile müthiş pozları 12

2 saatte 1 milyonu geçen beğeni! Fahriye Evcen'in oğlu Karan ile müthiş pozları 13

2 saatte 1 milyonu geçen beğeni! Fahriye Evcen'in oğlu Karan ile müthiş pozları 14

2 saatte 1 milyonu geçen beğeni! Fahriye Evcen'in oğlu Karan ile müthiş pozları 15