Ana sayfa Dizi Haberleri 20 Eylül reyting sonuçları belli oldu! Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye ve Avlu’yu ezip geçti!

20 Eylül reyting sonuçları belli oldu! Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye ve Avlu’yu ezip geçti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi Analiz
Perşembe akşamının dengesi fena sarsıldı! 20 Eylül reyting sonuçları, atv’nin yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın rakiplerine karşı güçlü duruşuyla sarsıldı!

Geçtiğimiz sezondan gelen Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinin dün akşam yeni sezon ilk bölümü vardı.

Fox TV’de ise geçtiğimiz hafta sezona başlayan Bizim Hikaye, yeni bölümüyle ekrana geldi.

Show TV’nin Meleklerin Aşkı dizisi ise final bölümüyle ekrandaydı.

Avlu dizisi yeni sezon ilk bölümünde, Deniz’in kızının ölümüyle yaşadığı acıdan sonraki hali, sert hapishane koşullarının yeni müdür Zerrin Şahin ile değişmesi ve Kudret’in yoğun bakımdan çıkıp yeniden aynı hapishaneye gelmesiyle ilginç gelişmelerle dolu sahneler ekrana geldi.

20 Eylül reyting sonuçları belli oldu! Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye ve Avlu'yu ezip geçti! 9

Bizim Hikaye dizisinde ise, cezaevinden çıkan Filiz’in, kardeşlerinin zengin yaşamdan kendi mahallelerine dönmeleri için verdiği mücadele, Barış yüzünden yaşadığı büyük şok ekrana geldi.

Bir Zamanlar Çukurova’da Demir’in Züleyha’ya gitgide vurulmasıyla birlikte, Züleyha’nın hamileliğinin Hünkar tarafından farkedilmesi ve Hünkar’ın yeni planlarına Züleyha’yı dahil etmesi ekrana geldi.

İlginç gelişmelerin yaşandığı 3 dizi, Perşembe akşamı kıran kırana bir mücadele verdi. Ancak sezona çok iddialı başlayan Bir Zamanlar Çukurova, 2. bölümüyle Avlu ve Bizim Hikaye’den reyting almayı başardı. Bir Zamanlar Çukurova, AB ve Total’in ilk sırasına yerleşti.

Bizim Hikaye, geçtiğimiz sezon birinciliği kimseye kaptırmazken, Avlu’nun da Bizim Hikaye’yi geçtiği ortaya çıktı. Üstelik Total’de 3. sırada yer alsa da AB kategorisinde ciddi bir kan kaybına uğrayarak 5. sıraya düştü.

İşte 20 Eylül 2018 reyting sonuçları:

TOTAL:

20 Eylül reyting sonuçları belli oldu! Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye ve Avlu'yu ezip geçti! 10

AB:

20 Eylül reyting sonuçları belli oldu! Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye ve Avlu'yu ezip geçti! 11