Ana sayfa Dizi Haberleri 2019-2020 sezonunda hangi diziler için final kararı alındı?

2019-2020 sezonunda hangi diziler için final kararı alındı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019-2020 sezonu büyük bir çekişmeye sahne olmakta. Kanallar bir bir yeni projelerini ve geçtiğimiz sezondan gelen işlerini ekrana sürmeye başladı. Yeni dizilerden de geçtiğimiz sezondan gelenler arasından da final yapanlar var.

Peki şu ana kadar hangi diziler hakkında final kararı alındı, hangi diziler bıçak sırtı durumda?

BİR AİLE HİKAYESİ BİTİYOR

2019-2020 sezonunda hangi diziler için final kararı alındı? 13

Fox TV’nin ünlü ABD dizisi This is Us’tan uyarladığı, ekranların en naif ve aileye önem veren yapımı olarak öne çıkan Bir Aile Hikayesi’nden kötü haber geldi.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Songül Öden, Celil Nalçakan, Alper Saldıran, İrem Sak, Olgun Toker’in yer aldığı Bir Aile Hikayesi’nın 4 bölüm sonra final yapması kararı aldı.

Cumartesi rekabetinde iyi bir konumda bulunmasına rağmen Fox TV, dizinin reytinglerini yeterli bulmadı. Bir Aile Hikayesi’nin 20. bölümüyle birlikte veda etmesi yönünde karar alındığı kulislerde konuşulmakta.

CANEVİM BİTTİ

2019-2020 sezonunda hangi diziler için final kararı alındı? 14

Hatırlanacağı gibi bu sezon ilk olarak atv ekranında yayınlanan Canevim dizisinden final haberi gelmişti. Dizi 30 Eylül Pazartesi akşamı 17. bölümüyle birlikte final yaparak bitti. Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik ve Aras Aydın dizinin başrollerinde yer almıştı. Hikaye ve karakterlerin uyumu konusunda sorunlar dizinin sonunu hazırladı.

KARDEŞ ÇOCUKLARI HAFTAYA BİTİYOR

2019-2020 sezonunda hangi diziler için final kararı alındı? 15

İkinci final haberi ise Star TV Kardeş Çocukları dizisinden geçtiğimiz hafta geldi.Dizi önümüzdeki hafta veda edecek. Kadro muhteşem ama hikaye o kadar da ilgi çekmiyor. Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Cem Davran, Berkay Hardal önemli isimler, ancak ne karakterler ne de hikaye dizi izleyicileri için o kadar da çekici gelmedi.

ŞAMPİYON İÇİN FİNAL TARİHİ BELLİ

2019-2020 sezonunda hangi diziler için final kararı alındı? 16

Bu sezon final yapmasına karar verilen diziler arasına TRT 1’de başlayan Şampiyon dizisi de eklendi… İlk 3 bölümün reytingleri düşük geldi. Yüksek maliyeti bulunan dizinin 16. bölümde yani 13 hafta sonra final yapması yönünde karar alındı. Tolgahan Sayışman önceki sezon Siyah İnci, geçen sezon Bir Umut Yeter ve bu sezon da Şampiyon dizilerinden beklediği dönüşleri alamadı.

KUZGUN SONA DOĞRU

2019-2020 sezonunda hangi diziler için final kararı alındı? 17

Ayrıca Star TV ekranındaki Kuzgun dizisinin durumu kritik. Dizinin reytingleri 2. sezonda da düzelmedi…

Onur Saylak ve Nilperi Şahinkaya rüzgar yarattı ama bu reytinglerin düzelmesine yetmedi. Dizi için final kararı alındığı iddiaları bulunuyor.

ÇOCUK DİZİSİ BIÇAK SIRTI KONUMDA

2019-2020 sezonunda hangi diziler için final kararı alındı? 18

Star TV’nin Çocuk dizisinin durumu da pek iç acıcı gözükmemekte… Güçlü bir kadro ve güçlü bir hikayesi var, ancak zor bir günde yayında ve ayakta durması pek kolay gözükmüyor.

Pazartesi akşamları Star TV’de yayınlanan dizinin reytingleri düzelmez ise final ihtimali belirebilir.

KİMSE BİLMEZ DEVAM EDİYOR

2019-2020 sezonunda hangi diziler için final kararı alındı? 19

Bu arada, atv’nin Salı gününden Pazar gününe kaydırdığı Kimse Bilmez için final iddiaları ortaya atıldı ama bu doğru değil. Dizi yayınına devam edecek.