Ana sayfa Dizi Haberleri 2021 yılında oyunculukta zirve yapan Salih Bademci’nin dizisi izlenmiyor!

2021 yılında oyunculukta zirve yapan Salih Bademci’nin dizisi izlenmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Salih Bademci, iki farklı dijital platformda iki farklı dizi ile büyük ilgi çekti… Bu yapımlardan İlk ve Son, Blu TV’de yayınlandı. Özge Özpirinçci ile Salih Bademci ikilisi başrolde buluştu.

Hikayesi ile dikkat çeken İlk ve Son’da başrol çiftinin hem uyumu hem de yüksek enerjilerini izleyiciler de çok beğendi. Özge Özpirinçci, hamile olmasına rağmen böyle bir projeyi kaçırmamak için yaz döneminde yoğun geçen seti kabul etmişti.

2021 yılında oyunculukta zirve yapan Salih Bademci'nin dizisi izlenmiyor! 9

Salih Bademci ile Özge Özpirinçci partnerliği de İlk ve Son dizisinin başarısına önemli bir katkı yaptı. Son günlerde ise Salih Bademci, Netflix’te yayınlanan Kulüp isimli dizide Selim Güngör karakterine hayat veriyor. Yapımı izleyen herkes böyle muhteşem bir oyunculuğun nasıl olabileceğini soruyor.

2021 yılında oyunculukta zirve yapan Salih Bademci'nin dizisi izlenmiyor! 10

Salih Bademci, dizideki tüm oyuncular bir yana tam anlamıyla büyük bir star olduğunu ortaya koydu. Selim Güngör karakteri izleyicileri o kadar çok etkiledi ki, günlerdir sosyal medyada Salih Bademci ismi gündemin ilk sırasında yer alıyor.

Ancak ünlü oyuncunun bir de televizyon dizisi olduğunun farkında olmayan geniş bir izleyici kitlesi var. Yalancı isimli dizi Show TV’de yayınlanıyor.

2021 yılında oyunculukta zirve yapan Salih Bademci'nin dizisi izlenmiyor! 11

Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisi yine etkili performansları ile göz dolduruyor. Ancak dizinin seyirci sayısı az. İzleyiciler nedense bu yapıma biraz uzak durdu. Salih Bademci ise her zamanki muhteşem performanslarından birisini canlandırıyor.

Ünlü oyuncu 3 dizide 3 farklı karakter ve 3 farklı partner ile harikalar yarattı. Sosyal medyada da bu güçlü çıkış ile Salih Bademci hayranlığının katlanarak arttığına şahit olabilirsiniz.