Ana sayfa Sosyal Medya 2021’de üç dizi, üçünde de ezber bozan bir Sitare Akbaş var!

2021’de üç dizi, üçünde de ezber bozan bir Sitare Akbaş var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sitare Akbaş geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yeni bir projesi olduğunu söylemişti. Oyuncunun yer alacağı projenin Kırmızı Oda dizisi olduğu ortaya çıktı.

Geçen hafta Gökhan Özoğuz’un Dara karakteri ile yer aldığı dizide Sitare Akbaş, Dara’nın sevgilisi Sare karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Ünlü oyuncu, yaptığı açıklamada ezber bozan rollerde yer almak istediğini söylemişti.

Uzun yıllardır ekranda birbirinden farklı karakterleri canlandırarak hayranlarını şaşırtan oyuncu, 2021 yılında da üç farklı projede yer alma fırsatı buldu.

Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde esprili ve eğlenceli bir Figen karakterini ortaya çıkartan Sitare Akbaş, adeta ezber bozmuştu.

2021'de üç dizi, üçünde de ezber bozan bir Sitare Akbaş var! 8

Oyuncu daha sonra ise Ramo isimli dizide dilber karakteriyle yer alarak bu sefer aksiyonu ve dramı yüksek bir yapımda kendini gösterdi.

Sitare Akbaş, tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi gibi psikolojik derinliği olan ve ağır bir dram içeren hikayede de yine ezber bozacak gibi gözüküyor.

Her rolü oynamak istediğini açıklayan Sitare Akbaş, hep ezber bozmak gerektiğini düşünüyor. Farklı roller arayan ve yeni bir rol geldiğinde de onu kaçırmak istemeyen oyuncu, şu sözleriyle de çok dikkat çekti:

2021'de üç dizi, üçünde de ezber bozan bir Sitare Akbaş var! 9

“Daha kendimi nasıl geliştirebilirim, daha fazla ne sunabilirim diye heyecanlanıyorum. Tabii ki daha farklı bir şey oynamak isterim. Ancak oyuncu dediğiniz kişi iştahlıdır. Her rolde ne yapabilen bir yapıdır. Yeni olan bir işte de ne yapabileceğime bakacağım.”

Kırmızı Oda dizisiyle Cuma akşamları izleyicilerle buluşacak olan Sitare Akbaş’ın Sare karakterindeki performansını da hayranları merakla bekliyor.