Ana sayfa Dizi Haberleri 21 Aralık reytinglerinde kim birinci? Zuhal Topal’la Sofrada ve Yemekteyiz yarışında ne oldu?

21 Aralık reytinglerinde kim birinci? Zuhal Topal’la Sofrada ve Yemekteyiz yarışında ne oldu?

tarafından ker_def

21 Aralık Cuma günü reytingleri ortaya çıktı.

500. bölümüyle Kanal D ekranında yer alan Arka Sokaklar dizisi total grubunda 9.42 reyting ve 20.61 izlenme oranı ile müthiş bir başarı elde ederek, yine birincilik koltuğunun sahibi oldu. Total grubunda Gülperi ikinci olurken, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber bülteni 3. sırada kendisine yer buldu.

Kızım dizisinin 5. olduğu total grubunda Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 6. sırada yer alarak 7. sıradaki Payitaht Abdülhamid dizisinin bile önüne geçti

İstanbullu Gelin’in 10. sırada yer aldığı listeye Zuhal Topal’la Sofrada programı ise 11. sıradan giriş yaptı. Şahin Tepesi dizisinin 14. sırada yer alması da dikkat çekti.

AB GRUBUNDA BİRİNCİ İSTANBULLU GELİN

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin, Cuma günleri genel olarak AB grubu birincisiydi. 21 Aralık Cuma akşamı da bu gelenek değişmedi ve Star TV, bu grubun ilk sırasında yer aldı.

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber bülteninin ikinci sırada yer aldığı AB grubunda, Kızım dizisi 3., Payitaht Abdülhamid 4., Şahin Tepesi 7. ve Gülperi dizisi de 8. sırada yer aldı.

Total grubunda 19. olarak Zuhal Topal’la Sofrada’nın gerisinde kalan Yemekteyiz’in AB grubunda listeye 10. sıradan girdiği görüldü.

Müge Anlı ile Tatlı Sert’in 12. olduğu AB grubunda, Zuhal Topal’la Sofrada yarışması ise 13. sırada yer aldı.