Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri 21 yıl sonra oğullarına kavuşan ve boşanma kararı alan çifte Müge Anlı ayar verdi!

21 yıl sonra oğullarına kavuşan ve boşanma kararı alan çifte Müge Anlı ayar verdi!

tarafından ker_def

21 yıl sonra oğullarına kavuştular ama boşanıyorlar! Gürsel Selam soruyor, “Neyin çaresizliği bu?”

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 12 Kasım Pazartesi günü ekrana gelen yeni bölümünde önemli konulara değinildi. Müge Anlı, Selam’ın sosyal medyadaki mesajını okudu: “21 yıl önce boşanmayan anne ve babam neden 21 yıl sonra ben gelince boşanma kararı alıyor. Bana kenetlenmeleri gerektiği yerde bu boşanma da nereden çıktı. Burada beni değil, bu kararı alanların sorgulanması lazım. Neyin çaresizliği bu…”

Anlı, Selam’ın sosyal medyadaki bu sözleri ile nedemek istediğini sordu. Hatay’dan canlı bağlantı ile programa katılan Gürsel Selam ise şöyle konuştu:

“Boşanma kararı şöyle dile getirildi. Öncelikle bana seslenildi, ardından boşanma kararı geldi. Neden bana seslenerek boşanma kararını açıkladılar bunu çok merak ediyorum öncelikle?”

Selam’ın anne ve babasına bu soruyu yöneltti.

Atiye hanım bir hayli üzüntülü bir şekilde, “Ben kiminle kenetleneceğim oğlum, sen karşı taraftayken… Soruyorum sana…”

Gürsel Selam: Ben karşı tarafta değildim ki…

Atile hanım: Sen hep karşı taraftaydın… Sadece bedenin benim yanındaydı bütün ruhunla karşı taraftayken… Gerçekleri gördüğün halde kenetlenmek istiyorsun. Kiminle kenetleneyim anneciğim?… Ben diğerleriyle asla ve asla bir ömür boyu geçse ahirette bile kenetlenemem. Ben bunu defalarca söyledim. Benim 21 yıllık ömrümden ömür alanlar, hayatımızı çalanlar, seni bir küçücük kafesin içinde gizleyip saklayıp ben onlara minnet duymuyorum, duymam da. Belki bunun için ben çok eleştiri alıyorum. Bu yöndem üzgünüm. Herkes kendini benim yerine koysun. Gerçekten ama gerçekten benim yanımda olduktan sonra, sen benim evladımsın. Her zaman kalbim senin için atıyor, atar da atacak da… Nerede olursan ol, hiç sıkıntı değil…!

İbrahim bey ise şu sözleri söyledi: “Bazı gerçekler koydum siz de biliyorsunuz. 21 yıldır ailem tarafından suçlanan bir anne ve bir arada yaşayan bir anne. Artık bu anne benim ailem ile bir arada yaşayamaz. Ne olursa olsun 21 yıldır değil 10 yaşımdan beri bu ailenin lideriyim, reyisiyim. Üzerlerine çizgi çekemem. Aileme çizgi çekemediğim gibi, annen sürekli benim yanımda gelmek zorunda, gitmek zorunda kaldı. Onlar da bizim evimize geldi. Annen elinden geldiğince hizmet etti. Artık ben iki ailenin arasında köprü olmaktan yoruldum. Benim evimin içinde artık Umut ile Emoşun yanında kavga istemiyorum, kötü söz istemiyorum. Umut ile Emoş hakaret duymadıkları bir hayat yaşasın istiyorum. Benim iki çocuğum daha var senin haricinde… Onlar zaten bu olayda psikolojik olarak bozuldukları kadar bozuldular. Ben bu hayata Umut ile Emoş ile bağlandım. Saçının telini değil dünyaya hiçbir şeye değişmem, değişmedim de şimdiye kadar. Zaten onun için sabrettim.”

Müge Anlı ise içinden geçenleri anlattı. Anlı, “Siz de Amerika Birleşik Devletleri başkanı değilsiniz ki, resmi toplantılara katılacaksınız da Atiye hanım hep yanınızda olacak… Bir düğün varsa dernek varsa siz gidersiniz o gelmez, o gelir siz gitmezsiniz. Bu bir bahane bir gerçek olamaz. O bir şey değil. O zaman Gülseren de Hasan da kendilerini kötü hissedecekler” diye konuştu.