Ana sayfa Dizi Haberleri 22 Eylül Cumartesi reyting sonuçlarında Kalk Gidelim’e kocaman bravo!

22 Eylül Cumartesi reyting sonuçlarında Kalk Gidelim’e kocaman bravo!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden, Cumartesi’nin alternatif dizisi Kalk Gidelim, geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergilemişti. Temmuz ayında izleyicilerle yeni bölümleriyle tekrar buluşmaya başlayan Kalk Gidelim’in yükseliş grafiği dikkat çekiciydi.

15 Eylül tarihli 37. bölümün elde ettiği reyting sonuçları TRT1 için büyük bir sevinç kaynağı olmuştu. Bir önceki bölümü AB grubunda 4.69 reyting ve 14.5 izlenme payı elde eden Kalk Gidelim birincilik kürsüsüne oturmuştu. Yine geçen hafta tüm kişiler kategorisinde 3.87 reyting ve 11.51 izlenme payı ile 3.’lük elde edilmişti.

22 Eylül Cumartesi akşamı Kalk Gidelim dizisi eğlenceli 38. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Ancak Erkenci Kuş ve Yeni Gelin dizileriyle de ilk rekabet günüydü.

22 Eylül Cumartesi reyting sonuçları açıklandı. Görüldü ki, Kalk Gidelim dizisinin reyting yükselişi AB grubunda devam ederken, tüm kişilerde ise bir kayıp yaşanmış.

Kalk Gidelim’in 38. yeni bölümü bir önceki bölümün reytinglerini tüm kişilerde arattı. Tüm kişiler kategorisinde 3.23 reyting ve 9.38 izlenme payı ile geçen haftanın bir hayli gerisine düşen Kalk Gidelim, AB grubunda ise 4.81 reyting ve 13.06 izlenme payı ile ikinci sırada yer aldı.

Tüm kişilerde ciddi bir izleyici kaybeden Kalk Gidelim, AB grubunda ise konumunu korumakla kalmadı, önceki bölüme göre biraz daha iyi sonuç elde etti.

Erkenci Kuş dizisinin Yeni Gelin’i tahtından etmesi, Bir Deli Rüzgar’a izleyici kaybettirmesi sonrasında Kalk Gidelim’in özellikle AB grubunda taş gibi yerinde kalması çok anlamlıydı.

TÜM KİŞİLER GRUBU

22 Eylül Cumartesi reyting sonuçlarında Kalk Gidelim'e kocaman bravo! 8

AB GRUBU

22 Eylül Cumartesi reyting sonuçlarında Kalk Gidelim'e kocaman bravo! 9