Ana sayfa Dizi Haberleri 24 Mayıs 178. Bölüm Adını Sen Koy Analizi

24 Mayıs 178. Bölüm Adını Sen Koy Analizi

tarafından ker_def

24 Mayıs 178. Bölüm Adını Sen Koy Analizi (Gülay Albasan)

Asya gelir zehranın odasına, ve dayısının aldığı yüzüğü gösterir zehraya. Zehra düşünceli, hadi sende yüzüğünü tak der asya, zehra yine düşünceli…bir yanda ömerinden duyduğu sözler, diğer yanda sürekli aklını meşgul eden sorular.. bir yandan delicesine o yüzüğü parmağına takmayı ve ömere ciddi anlamda evet demeyi isterken, bir yandanda sonuçlarını düşünür. Ve her zamanki gibi kendi mutluluğundan önce, başkalarının mutluluğunu düşünür..

Bir yandan ömere fırsat vermek ister, diğer yandan nasılsa bir gün bitecek düşüncesiyle boğuşur..ve evin içinde resmen köşe kapmaca oynar ömerle..bir türlü cesaret edemez, ömerin konuşmasını dinlemeye. Herkes onları aşklarından deli divane zannederken, onlar hâlâ birbirine açılamadılar bile..zehra ömerin demirle konuşmasını duyduğu halde, yinede ömerle karşı karşıya gelmeye çekinir. Ömer ise, zehradan gelecek küçücük bir işaret bekler, ve oda kendi cesaretsizliğine yenik düşer..ne olurdu zehra birazcık gülse, içinden geçenleri azıcık belli etse,ve ömerciğini cesaretlendirse..

Zehra yatak odasında, ömer çalışma odasında, adeta işkence yaparlar kendilerine. Ömer zehrayı her gördüğünde, şimdi söyliycem der, ama zehra sürekli kaçış halindedir..ömer hayal kurar..sürekli zehrasını düşünür,ve onunla geçireği uzun bir ömrü düşünür, içi içine sığmaz bir türlü..bir diyebilse, ah bir aşkını söyleyip, zehrasına yüzüğü verebilse..artık sadece güzel yüzü değil, kalbi gönlü ve ruhuda gülebilse ömerin..aslında tamda usuldan usuldan yol yapįyorduki ömer, tam konuşacaktıki buğulu gözlü zehrasıyla, yine fitne süzüldü odaya sinsi bir..y….n gibi..ve son hamlesini yaptı ömere….ama artık çok geçti sinsi için. Ömer karısına laf söyletmezdi bu saatten sonra, zira artık ömerin canında kanında ruhunda, tüm benliğinde var olmuştu, ve değil sinsi, kim gelirse gelsin bunu hiç bir şekilde değiştiremezdi..artık al şu yüzüğü zehra. Hem kendine hem ömerine, hemde bize işkence etme…