Ana sayfa Dizi Haberleri 26 Eylül reytinglerinde Sen Anlat Karadeniz psikopatlığın cezasını çekti!

26 Eylül reytinglerinde Sen Anlat Karadeniz psikopatlığın cezasını çekti!

tarafından ker_def
26 Eylül Çarşamba reyting sonuçlarında Sen Anlat Karadeniz şaşkınlığı

Televizyon Gazetesi Detay / Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizisi Sen Anlat Karadeniz, yine zirvede…

Dizinin 23. bölümü 26 Eylül Çarşamba akşamı atv ekranlarında yayınlandı. Dizinin yeni bölümünün reytingleri merak konusuydu.

26 eylül reyting sonuçlarına göre Sen Anlat Karadeniz, tüm kişiler kategorisinde 12.82 reyting ve 34.46 izlenme payı ile birinci sırada yer aldı.

Dizi, AB grubunda ise 6.41 reyting ve 18.87 izlenme payına ulaşarak yine 1. sırada yer aldı.

Peki geçen haftadan bu yana ne değişti?

Sen Anlat Karadeniz’in geçen haftaki 22. bölümü tüm kişilerde 13.37 reyting ve 36.38 izlenme payı elde etmişti.

AB grubunda ise 9.11 reyting ve 25.7 izlenme payına ulaşmıştı.

Bu sonuçların ardından anlaşılıyor ki dizi her iki grupta da düşüş yaşamış. Hatta AB grubundaki düşüşü şaşırtıcı derecede çok fazla…

İzleyici acaba şiddet ve psikopatlığa varan sahnelerden kaçmaya mı başladı?

24. BÖLÜMDE PSİKOPATLIK ZİRVEDE

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 24. yeni bölümü 3 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de izleyicilerle atv ekranlarında buluşacak.

Yeni bölüm fragmanında inanılmaz sahneler var. Ancak dizinin yapımcısı Osman Sınav psikopatlık derecesindeki bu sahnelerin diziye reyting kaybettirmeye başladığını ne zaman görecek? İşte 24. bölüm fragmanı

23. VE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Nefes ve Tahir, Vedat’ın varlığından habersiz en mutlu günlerini yaşarken, Vedat intikam peşindedir. Yiğit’in sünnet töreni için hazırlık yapılırken, törene katılmaya kararlı olan Vedat nasıl bir sürpriz hazırlıyor?

Nefes özgürlüğünün tadını çıkarırken Dağdevirenler için durum farklıdır. Murat’a olan aşkı nedeniyle ev hapsinde tutulan Nazar, Vedat’ın yaşadığını Murat’a söylemek isterken sevdiğinin başına nasıl bir bela açacak?

Asiye’yi kaçıran Vedat kardeşi kardeşle sınıyor. Yengesi ve yeğeni için hayatını ortaya koyan Tahir yolun sonuna mı geldi?