Ana sayfa Güncel Haberler 29 Mart 2019 Cuma İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat İzle!

29 Mart 2019 Cuma İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat İzle!

tarafından ker_def

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat 29 Mart 2019 Cuma günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Bültenin konuğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu idi… Siyaset ve yerel seçimler konusunda önemli açıklamalar yapan Kemal Kılıçdaroğlu, birçok konuda mesajlar verdi.

İsmail Küçükkaya’nın CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olan Ekrem İmamoğlu hakkındaki güzel sözleri dikkat ekti. İsmail Küçükkaya, Kılıçdaroğlu’na Ekrem İmamoğlu’nun ileride CHP Genel Başkanı olup olmayacağını sordu. Kılıçdaroğlu ise partide genç isimlerin önünü açtıklarını Ekrem İmamoğlu örneği ile anlattı ama Küçükkaya’nın sorusuna net bir yanıt vermedi.

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat, samimi ve dürüst habercilik anlayışıyla Türkiye’nin dört bir yanından derlediği haberleri izleyicilerle buluşturup ülkenin nabzını tutmaya devam ediyor.
Türkiye’nin lider sabah haber programı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat FOX’ta izleyicilerle buluşuyor. 29 Mart Cuma günü ekrana gelen bölümün tamamını videodan izleyebilirsiniz.