Ana sayfa Günlük Burç Yorumları 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık tüm burçlar için detaylı yorumlar

29 Nisan – 5 Mayıs haftalık tüm burçlar için detaylı yorumlar

tarafından ker_def

Woman TV ekranında yayınlanan İnci Yazgan’ın sunuculuğunu üstlendiği Astroloji programına konuk olan ünlü astrolog Demet Baltacı, haftalık burç yorumlarında bulundu. 29 Nisan – 5 Mayıs haftası için önemli yorumlarda bulunan Baltacı, Merkür retosunun etkisinin artık sona erdiği bilgisini verdi.

Merkür hafta boyuncu Koç burcunda güçlü ve hızlı şekilde hareket edecek. Bu hafta düşüncelerimizin aktif olduğu, hızlı olduğu, ileriye dönük hamleler hızlı hamleler yapabileceğimiz, inisiyatif alabileceğimiz, cesaretli hareket edebileceğimiz bir haftaya başlayacağız.

Venüs de hafta boyunca Koç burcunda olacak. Hafta boyunca kişisel arzularımız ile ilgili gelişmeler olacak. Biraz sabırsız, meraklı ama cesaretli olduğumuzu hissedeceğiz.

Mars da bu hafta İkizler burcunda ilerliyor. Hafta boyunca iletişim trafiğimiz de çok hızlı olacak. Üzerimizdeki ataleti atacağız. Birikmiş enerjimizin kontrolsüz olarak ortaya çıkacağı bir hafta olacağından dikkat edilmesi gereken konular var. Demet Baltacı bu konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Tüm bu açıklamaları videoda bulabilirsiniz.

29 Nisan – 5 Mayıs haftası için Koç burcundan Balık’a kadar tüm burçlar için Demet Baltacı’nın özel açıklamaları oldu.

Burcunuz size ne diyor? Hafta boyunca burcunuzda ne tür gelişmeler yaşanacak? Aşk, sağlık, para, kariyer konularında sizi neler bekliyor? Hepsinin cevabı videoda…