Ana sayfa Dizi Haberleri 3 iddialı dizi geliyor; Özcan Deniz, Serkan Keskin ve Ozan Dolunay ile şaşırmaya hazır olun!

3 iddialı dizi geliyor; Özcan Deniz, Serkan Keskin ve Ozan Dolunay ile şaşırmaya hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Gain platformundan iddialı isimlerle 3 iddialı dizi geliyor! 1 Ocak 2021 tarihinde Exxen ile birlikte Gain platformu da yayın hayatına başladı. Smart TV ve Web’te izlenme konularını da aşan Gain platformu hızla büyüyor. Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın birlikte rol aldığı 10 Bin Adım isimli dizi ile öne çıkan platformda 3 yeni dizi dikkatleri çekiyor.

Bu dizilerden birisi pandeminin başında Özcan Deniz’in kendi imkanları ile çektiği ve paralel dünyayı anlatan Senkron isimli dizi… Ayrıca Gain platformunda şimdilerde Mucize Doktor’da Muhsin karakteri ile izlediğimiz Serkan Keskin sürprizi de var. Keskin’in ilk yönetmenlik deneyimi olan Metot isimli dizi projesi de Gain’de yer alacak.

Asıl dikkat çeken ve fragmanı ile de çok konuşulan dizi ise Bizi Ayıran Çizgi… Ozan Dolunay ile Hazal Subaşı ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, bir şehit haberinin arkasında kalan hikaye olarak öne çıktı. Dizi, kadın – erkek ilişkisine yönelik olarak hazırlanan Bir Kadın, Bir Erkek veya Aynen Aynen benzeri bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Gain platformu bu 3 dizi ile öne çıkmanın planlarını yapıyor. Bizi Ayıran Çizgi dizisi 24 Nisan tarihinde yayınlanmaya başlandı ve izleyiciler tarafından da heyecanla karşılandı.