Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri 3 iddialı dizinin 3 güzelinden etkileyici pozlar!

3 iddialı dizinin 3 güzelinden etkileyici pozlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken ünlü oyuncular, rol aldıkları dizilerdeki performanslarıyla da sosyal medyada hep gündemde olmayı başarıyor… Farah Zeynep Abdullah, Eda Ece ve Birce Akalay yaptıkları paylaşımlarla yine takipçilerinden büyük dikkat çekti.

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah, saçlarını savurduğu, güzelliğini sergilediği pozuyla hayranlarından binlerce beğeni aldı. Elle Türkiye dergisindeki özel pozunu yayınlayan oyuncu, “Fotoğrafı ayrı güzel içeriği ayrı güzel” yorumu yapan hayranlarından iltifatlar aldı. “Bu ne güzellik” yorumu yapan takipçiler, Masumlar Apartmanı dizisindeki performansına da gönderme yaparak başarısının devamını diledi.

3 iddialı dizinin 3 güzelinden etkileyici pozlar! 9

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren, hem güzelliği hem de başarılı oyunculuğu ile son dönemin öne çıkan isimlerinden olan Eda Ece de sosyal medyada yakından takip ediliyor.

Dergilerin de gözdesi olan ve sıklıkla özel pozlar veren Eda Ece, bu sefer de All Magazine dergisinin Kasım sayısındaki hoş bir fotoğrafını yayınladı. Takipçileri kısa sürede binlerce beğenide bulundu, “Dünya güzeli” göndermesi yapıldı.

3 iddialı dizinin 3 güzelinden etkileyici pozlar! 10

Siyah beyaz fotoğraf yayınlamayı seven isimlerden birisi de Birce Akalay. Babil dizisinde İlay karakterine hayat veren oyuncu, ev halini paylaştı. Fransızca olarak “Deniz sakin” diye mesaj da yazan Birce Akalay, dinlenmekte olduğunun bilgisini verdi.

_____la mer est calme.

3 iddialı dizinin 3 güzelinden etkileyici pozlar! 11