Ana sayfa Sosyal Medya 3 ünlü, 3 ayrı poz… Demet Özdemir havalı, Hande Doğandemir huzurlu, Alina Boz çok mutlu…

3 ünlü, 3 ayrı poz… Demet Özdemir havalı, Hande Doğandemir huzurlu, Alina Boz çok mutlu…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/ Detay – Ekranların sevilen isimlerinden olan üç ünlü genç, başarılı ve güzel kadın oyuncu, sadece ekranlarda ya da sinemada değil, sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyorlar. Şimdilerin popüler olan bu isimleri, her yaptıklarıyla dikkat çeken isimler. Hayranlarının ilgiyle her hareketini izledikleri ünlü isimler, hafta sonu pozlarıyla dikkat çekiyor.

İlk olarak Demet Özdemir’e bakalım. Erkenci Kuş ile başarısını perçinleyen ve romantik komedilerin ardından ilk kez dram dizisi olan Doğduğun Ev Kaderindir ile ekranlara gelen oyuncu, yine kendisine hayran bıraktı.

Oyunculuğundaki başarılı performansıyla gündemde olan oyuncu, her verdiği pozla da sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Son pozuna da takipçileri büyük ilgi gösterdi ve oyuncunun güzelliğini övgüler yağdırdılar. İşte o pozu

????

3 ünlü, 3 ayrı poz... Demet Özdemir havalı, Hande Doğandemir huzurlu, Alina Boz çok mutlu... 9

Bir diğer ünlü genç, başarılı kadın oyuncu ise Alina Boz. Şu sıralar Alina Boz Aşk 102 isimli Netflix’in dizisinde rol almakta. Oyuncu, aynı zamanda Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği Maraşlı dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Paramparça dizisi ile dikkatleri çeken, annesi Rus olan oyuncunun bebeklik halini paylaştığı fotoğraf dikkat çekti.

İngilizce olarak “Çünkü mutluyum” ifadesini kullanan oyuncunun bebekliğinin ne kadar şirin olduğunu söylüyor takipçileri. Oyuncunun şimdiki haline bakınca çok da değişmediği görülüyor.

because I’m happy ????????????

3 ünlü, 3 ayrı poz... Demet Özdemir havalı, Hande Doğandemir huzurlu, Alina Boz çok mutlu... 10

Ekranlara son olarak Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak geldi Hande Doğandemir. Hayranları yeni projesini heyecanla bekliyor. Hande Doğandemir’in haftasonu pozu ise çimenlere serilerek çekilen fotoğrafı oldu. Gözünün üstündeki pullar da dikkat çeken oyuncu, huzurlu bir geçirdiğini de göstermiş oldu fotoğrafıyla…

☮️☯️

3 ünlü, 3 ayrı poz... Demet Özdemir havalı, Hande Doğandemir huzurlu, Alina Boz çok mutlu... 11