Ana sayfa TV Programları 3’te 3 Bir Zamanlar danışman koltuğu Zafer ve Hakan Peker kardeşlerin oldu!

3’te 3 Bir Zamanlar danışman koltuğu Zafer ve Hakan Peker kardeşlerin oldu!

tarafından ker_def

Ekranlarının en eğlenceli bilgi yarışması 3’te 3 Bir Zamanlar’ın danışman konuğu Zafer ve Hakan Peker kardeşler oldu!

Ekranların sevilen bilgi yarışması 3’te 3 Bir Zamanlar, yine dopdolu, yine eğlenceli ve yine bol kazançlı bir bölümü geride bıraktı. Heyecan ve kahkahanın dinmediği programın bu haftaki konuk danışmanları Türk müziğinin sevilen isimleri Zafer ve Hakan Peker kardeşlerdi.

Yarışmacı Yaşar Vehbi Işıklar, kendisine sorulan Hakan Peker’in “Köylü Güzeli” isimli şarkısını 90’larda Amerika’da bile dinlediği bir şarkı olduğunu söyledi.

Bir soruda Kuzey’in adını da geçirin yoksa evde kavga çıkar…

“Aldığı tiyatro eğitimi ve oyunculuk kariyerinin yanı sıra, doksanlı yılların sonunda çıkardığı “İbret-i Alem” albümüyle müzik sektöründe de büyük başarılara imza atan sanatçı kimdir?” şeklinde sorulan ve şıklarında “A- Şevket Altuğ B- Emre Altuğ C- Kıvanç Tatlıtuğ D- Uzay Altuğ” seçeneklerini gören Emre Altuğ, editörlere bu soru için teşekkür ederken, “bir soruda da Kuzey’in adını geçirmezseniz evde kavga çıkar” şeklindeki esprisi eğlenceli anlar yaşattı.

“Bir baktım Hakan yok…”

Herkesi bir zamanlarda yolculuğa çıkartan yarışmada, Zafer Peker’de ilkokul zamanlarına kadar bir yolculuk yaptı ve o döneme ait anısı keyifli dakikalara neden oldu. Kardeşi Hakan Peker’den bir sene önce okula başladığını anlatan Zafer Peker, “Hakan da abimle okula gideceğim diye tutturdu, bana alınan her şey ona da alındı, ilk derse girdi benimle sonra arada kaçmış” şeklindeki anısını seyircilerle paylaştı.

Zafer Peker sorusu kırdı geçirdi…

Bir yarışmacıya sorulan “Diyemedim şarkısında, Zafer Peker giden sevgilisinin ardından bakarken ne diyemediğini söyler” sorunun “A-Gitme Kal B- Dönersen Islık Çal C-Gelirken Ekmek Al D- Varınca Çaldır” şeklindeki şıkları, uzun süre gülüşmelere neden oldu.

Son derece eğlenceli, bol sohbetli ve enerjik geçen bölümde, yarışmacılardan Vehbi Yaşar Işıklar ve Ahmet Erkan Sürgeç 50 bin lira kazanırken, Seda Aksakallı 10, Serpil Doğan ise 3 bin liralık ödül ile yarışmaya veda etti.

Renkli içeriğiyle 3’te 3 Bir Zamanlar her Çarşamba saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında…