Ana sayfa Kadın Haberleri 41 yaşındaki Mine Tugay’dan yaş bir klişe çıkışı!

41 yaşındaki Mine Tugay’dan yaş bir klişe çıkışı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Zalim İstanbul dizisinde Şeniz olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Mine Tugay, 28 Temmuz 1978 doğumlu… Oyuncu, bu yaşlarda aynaya baktığı zaman yaşını veya çizgilerini değil, kendisini gördüğünü belirten mesajı ile dikkat çekti.

Yüzü olduğu markanın ‘yaş bir klişe’  sloganını tişört olarak üzerinde taşıyan oyuncu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de farklı bir şekilde kutladı.

Mine Tugay, kadınların ne zaman ne yapmak isterse bu güce sahip olduğunu vurguladı. Oyuncu,ayrıca her kadının kendisini keşfetmesi gerektiğine de vurgu yaptı.

İşte Mine Tugay’ın hayranlarının da beğenisini kazanan kadınlar günü paylaşımı:

Tam da bu yaştan sonra… Aynaya baktığında yaşını ve çizgilerini değil kendini görüyorsan… Daha gidecek çok yol, görecek çok yer, yaşanacak bir sürü an var.????????????Giyilecek rengarenk elbiseler, koşulacak ormanlar, büyütülecek çocuklar, kilidi açılacak bir sürü kapı,deneyimlenecek tecrübeler, öğrenilecek öğretiler var demektir. Bu Kadınlar Günü’nde tüm kadın dostlarıma söyleyecek tek bir sözüm var: Biz ne zaman ne yapmak istiyorsak yapma gücüne sahibiz????????Yeter ki kendimizi keşfedelim. Yüzü olmaktan büyük mutluluk duyduğum canım markam @neutrogenaturkiye’nin yaş alan tüm kadınlara mesajını bugün buradan tekrar söylüyorum; “Yaş bir klişe!”????#YaşBirKlişe @neutrogenaturkiye ♥️ ????????#8martdünyakadınlargünü müz kutlu olsun????????

41 yaşındaki Mine Tugay'dan yaş bir klişe çıkışı! 7