Ana sayfa Foto Galeri 44. Altın Kelebek Ödüllerinde yeni bir uygulama yapılacak

44. Altın Kelebek Ödüllerinde yeni bir uygulama yapılacak

tarafından ker_def

44. Altın Kelebek Ödüllerinde yeni bir uygulama yapılacak 7

Yazarımız Ece Er, 44. Panten Altın Kelebek Ödülleri ile ilgili değerlendirme yazısı kaleme aldı:

Türkiye’nin En Prestijli Ödülü Sahibini Bekliyor
Yarım asıra yakın yapılan, her ödül sahibini bir üst kademeye geçiren Altın Kelebek Ödülleri start verdi. İşte beklenen ödül töreni, 44.Panten Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini bulmak için geri sayımda.

Bu sene ödüller için yeni bir uygulama yapıldı. Kategoriler çoğaltılmış, işte kategoriler:

En İyi Dizi , En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Komedi & Romantik Dizisi, En İyi Komedi & Romantik Dizisi Kadın Oyuncu, En İyi Komedi & Romantik Dizisi Erkek Oyuncu, En İyi Yönetmen, En İyi Senarist, En İyi Dizi Müziği, En İyi Kadın Sunucu, En İyi Erkek Sunucu, En İyi Kadın Haber Sunucusu, En İyi Erkek Haber Sunucusu, En İyi Haber Programı, En İyi Gündüz Kuşağı, En İyi Spor Programı, En İyi Dizi Çifti, En İyi Yarışma, En İyi Pop Müzik Erkek, En İyi Pop Müzik Kadın, En İyi Müzik Grubu, En İyi Çıkış Yapan, En İyi Fantezi-Halk Müziği Kadın, En İyi Fantezi-Halk Müziği Erkek, En İyi Klip, Yılın Şarkısı, En İyi Youtuber/Instagrammer, En İyi Proje (Müzik), En İyi Çocuk Oyuncu

Her sene “nereden çıktı? Bu benim adayım değil!” diyenlere sonunda bir önlem alındı. Yarışma 2 etapta yapılacak. 1.ci etap için her kategoride 10’un üzerinde adaylar belirlenmiş. Bir de diğer adlı bir ek yapılmış, oy verecek olan kişi listede kendi adayını göremediyse, bu “diğer” kısmından listeye ekliyor. Bu zamana kadar neden böyle bir şey denenmedi çok şaşkınım. Bütün dünyada bu şekille oy kullanılıyor ve ödüller sahiplerini buluyor.

İlk etap 16 Ekim tarihine kadar oylanabilecek.

16 Ekim’den sonra her kategori en fazla oy alan sıralaması ile 5 adaya indirilecek. Bu etap “Final oylaması” için 23 Ekim tarihinde aynı sayfada oylanmaya başlanacak.

Bu 5 aday 23 Ekim- 17 Kasım arasında 2.etap oylaması yapılacak.

Bu etaptan sonra 10 Aralık’ta yapılacak büyük “final” ile ödüller sahiplerini bulacak. Oylama yeni başlamasına rağmen milyonları geçen oylama yapıldı. Listeyi sizlere aşağıda veriyorum, eğer sizin yıldızınız kategoride yoksa ekleyin.

Haydi, sayfaya gidip, kendi yıldızınıza bir yıldız verin.

Hayatta yıldızınız parlaması dileği ile…

Not: Adaylar alfabetik sırayla yayınlanmıştır.

http://blog.milliyet.com.tr/eceer
[email protected]
twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/eceeryazilari
https://www.facebook.com/dizisin
https://www.facebook.com/EceERFanClub