Ana sayfa Güncel Haberler 45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman yapılacak?

45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman yapılacak?

tarafından ker_def

45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde birçok ünlü isim sahne alacak!

Hürriyet ve Pantene iş birliğiyle gerçekleştirilen 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için geri sayım sürerken, bu özel gecede sahne alacak isimler belli oldu. Birbirinden kıymetli usta isimlerin yanı sıra genç sanatçıların da performansları ile renk katacağı Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, Türkiye’nin müzik alanında yaşadığı dönüşüme sahne olacak.

Pantene ve Hürriyet Gazetesi’nin iş birliğiyle, bu yıl 9 Aralık’ta gerçekleşecek olan 45.Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni için heyecan sürüyor.

Nefeslerin tutulduğu bu özel gecede, Türkiye’nin duayen sanatçıları unutulmaz performansları ile katılımcılara keyifli anlar yaşatmaya hazırlanırken, son dönemlerin popüler isimleri de Pantene Altın Kelebek Sahnesi’nde eşsiz bir dönüşümün parçası olacak.

Ülkemizin önde gelen arabesk-fantezi müzik sanatçılarından Sibel Can, 2015 yılı sonunda çıkardığı Günah Benim single’ı ile başarıyı yakalayan ve Türk rap’ine yeni bir soluk getiren Eypio ile Pantene Altın Kelebek Sahnesi’nde bir araya gelerek, Sibel Can’ın ‘Gül mi Diken mi?’ isimli şarkısını seslendirecek.

Türk pop ve rock müziğinin dönüşümüne öncülük eden Mazhar Fuat Özkan’ın en sevilen şarkıları ile performans sergileyeceği gecede, genç yaşına rağmen elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Aleyna Tilki birkaç şarkılık potpurisiyle sahneye çıkacak.

2014 yılında çıkardığı ‘Benim Ol’ single’ı ile kendi dönüşümünü gerçekleştiren yeni jenerasyonun popüler ismi Edis, kendi sahne şovunun yanı sıra alternatif rock’taki başarılarıyla öne çıkan söz yazarı ve şarkıcı Yasemin Mori ile sahne alacak.

45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 9 Aralık Pazar günü hürriyet.com.tr, Kanal D ve TeVe 2‘den canlı yayınlanacak.