Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K İlk Aşk dizisinin ne yaptığını gördünüz mü?

4N1K İlk Aşk dizisinin ne yaptığını gördünüz mü?

tarafından ker_def
Fox TV ekranlarının yaz ayına damga vuran dizisin 4N1K İlk Aşk, gençleri ekran başında tutmaya kararlı olduğunu gösterdi.

Yaz ekranında reyting almanın ne kadar zor olduğunu herkes iyi bilir… Ancak 4N1K İlk Aşk dizisi, etkileyici hikayesi ve başarılı genç oyuncuları sayesinde reytingin zirvesinde yer almakta kararlı.

3. bölümü 20 Temmuz’da ekrana gelen dizi tüm kişiler kategorisinde 3,91 reyting ve 14,21 izlenme payı ile birinci oldu.

Dizi, AB Grubunda da 3,14 reyting ve 12,86 izlenme payı ile yine ilk sırada yer almayı başardı.

Başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Burak Yörük’ün başrollerinde yer aldığı dizinin müthiş performansının devam ettiğini anlatan reyting sonuçları hem ekibi hem de kanalı memnun etmekte.

Dizinin hayranları ise daha şimdiden 4. bölümü çok merak ediyor.

27 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’de Fox TV’de izleyeceğimiz dizinin 4. ve yeni bölümünde neler olacağıyla ilgili ilk bilgiler ise yayınlanan framgan ile ortaya çıktı.

3. VE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Akşam Barış’la aynı odada uyuduklarını itiraf edemeyen Yaprak, onun serbest kalmasını sağlayamaz. Üstelik anne ve babası Barış’ın erkek arkadaşı olduğunu karakolda herkese ilan etmiştir. Ali başta olma üzere tüm ekip bu duruma çok bozulur. Yaprak, hem onları Barış’ın erkek arkadaşı olmadığına, hem de suçsuz olduğu için onu kurtarmaları gerektiğine ikna etmek zorundadır. Müdür, Melike Hanım’a evlenme teklifi etmeye karar vermiştir. Ece ise tüm duyduklarını yanlış anlar ve babasının annesi ile tekrar evleneceklerini zannedip, o da plana dahil olur.

4N1K İlk Aşk dizisinin ne yaptığını gördünüz mü? 7

4N1K İLK AŞK BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ancak olaylar babasının peşine takılan Ece ve müdür için beklenmedik bir şekilde gelişir. Barış’ı ceza almaktan kurtarmak için Yaprak çeteyi harekete geçirir. Tek tek şikayetçilere giderek şikayetlerini geri almaları için onları ikna etmeye çalışırlar. Ali ile Yaprak arasında her ikisini de şaşırtan bir yakınlaşma yaşanırken, esas sürprizin büyüğü Barış’tan gelir. Ali ise sonunda kız arkadaşı ile tanışması için Yaprak’ı buluşmaya çağırır.