Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K İlk Aşk dizisinin Sinan’ı Cihan Şimşek ‘benden uzak dursunlar’ diyerek gönderme yaptı

4N1K İlk Aşk dizisinin Sinan’ı Cihan Şimşek ‘benden uzak dursunlar’ diyerek gönderme yaptı

tarafından ker_def
Fox TV’nin en çok izlenen gençlik dizisi “4N1K İlk Aşk” oyuncusu Cihan Şimşek, Akşam gazetesinin sorularını yanıtladı.

Sinan karakteri ile benzer yönlerinin olduğuna değinen Cihan Şimşek, “Sinan, arkadaşlarına bağlı bir karakter. Buna bağlı olarak ben de hayatımda ki insanlara önem veririm. Sevdiği insana olan bağı, hayatta yaşadığı zorluklar Sinan’ı bana daha yakın hissettiriyor. 3 senedir Sinan’a hayat veriyorum ve bundan da baya keyif alıyorum” diye konuştu.

4N1K İlk Aşk’ın kendisine ne ifade ettiği sorusuna genç oyuncu, “Her şeyin dışında çok büyük bir aile olduğumuzu ifade ediyor diyebilirim” dedi.

Genç olmalarının en önemli avantajının birbirleriyle rahat iletişim kurmaları olduğuna değinen Şimşek, “Birbirimizi çok iyi anlayabiliyoruz ve aramızda çok güzel bir bağ kurabiliyoruz. Büyükler neden izlemeli diye soracak olursanız; genç bir hikâyenin yanında onlara da hitap edecek hikâyeyi beyaz cama taşıyoruz” şeklinde konuştu.

Cihan Şimşek, röportajından ‘benden uzak dursunlar’ dediği insanlar olduğunu belirtti ve şu çarpıcı ifadeleri kullandı:

“16 yaşımdan beri birçok kişiyle çalıştım ve iyi ki tanımışım dediğim insanlar oldu ama bir o kadar da nefret ettiğim kişi oldu. İnsanlara üst perdeden bakan ve konuşan kişiler benden uzak olsun! Her yeni projeye başladığımda tek bir şey söylüyorum kendime; “Bir gün o nefret ettiğim kişilerden biri ben olacaksam bu iş son işim olsun” derim hep kendime. Böyle bir şey hiç bir zaman olmayacağı için büyük konuşmaktan çekinmiyorum bu konuda. Önemli olan kendini bilmektir.”