Ana sayfa Dizi Fragmanları 4N1K Yeni Başlangıçlar 13. bölümüyle sezon finali yapıyor!

4N1K Yeni Başlangıçlar 13. bölümüyle sezon finali yapıyor!

tarafından ker_def

4N1K Yeni Başlangıçlar dizisi 24 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek 13. bölümüyle birlikte sezon finali yapacak. Sezon finali bu akşam saat 20.00’de FoxPlay’de olacak.

İşte sezon finalinde yaşanacakların detayı:

Yaprak’ın annesi Oya ve babası Taner büyük bir kavga etmişlerdir. İkisi de birbirlerinden habersiz İstanbul’a gelip Yaprak’ın kapısını çalınca ortalık karışacaktır. Çete ve Barış, ikiliyi barıştırmaya çalışırlar. Ancak bu çabaları durumu daha da içinden çıkılmaz bir hale getirecektir.

Selin’e İtalya’da çok istediği bir okuldan kabul gelir. Oğuz haberi alınca üzülür. Bir yandan da, Selin’in hayallerinin önünde durmak istemez. Aklı ve kalbi arasındaki bu çatışmayı acaba kim kazanacaktır?

Gökhan’ın etüt merkezindeki son deneme sınavı yaklaşmıştır. Bu gerçek sınavın bir provası gibidir. Naz’a söz verdiği için nefes almadan çalışır. Eğer istediği sonucu alırsa, Naz’la ilgili hayallerine de yaklaşacaktır.

Oya ile konuşan Ali, Yaprak’a olan hislerinden bir kez daha emin olur. Taner ile konuşan Barış da aynı farkındalığı yaşamıştır. Artık kaybedecek zaman yoktur. İkisi de harekete geçerler ama birbirlerinden haberleri yoktur.