Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisi Fox TV’ye iyi kazandırdı!

4N1K Yeni Başlangıçlar dizisi Fox TV’ye iyi kazandırdı!

tarafından ker_def

Merakla beklenen 4N1K Yeni Başlangıçlar dizisi izleyicilerin karşısına çıktı. İlk bölümüyle de gençleri etkilemeyi başardı.

FOX’un dijital platformu FOXplay’in merakla beklenen ilk orijinal dizisi “4N1K Yeni Başlangıçlar”, 1 Mart tarihinde kullanıcıyla buluştu.

Platform ziyaretçileri diziyi izlerken, o an beğendikleri ürünleri “İzlerken Al” opsiyonu sayesinde satın aldı ve birçok ürün kısa süre içerisinde tükendi.

Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş, Berke Bük ve Gökçen Gökçebağ gibi popüler oyuncuların üstlendiği dizi gençleri hedeflemekte.

GENÇLER FOXPLAY’E AKIN ETTİ!

Dizinin yayına girdiği andan itibaren milyonlarca izleyici FOXplay’in web ve mobil uygulamalarına yöneldi. Sosyal medyada da yüksek etkileşim alan diziye olan büyük ilgi ani yoğunluk nedeniyle kısa bir süre platformu kilitledi.

4N1K Yeni Başlangıçlar dizisi Fox TV'ye iyi kazandırdı! 7

Önümüzdeki hafta 2. bölümüyle dünyanın ilk “İzlerken Al” özelliğine sahip içerik platformu FOXplay’de yayında olacak “4N1K Yeni Başlangıçlar”, izleyiciye benzersiz bir deneyim yaşatmaya devam edecek.