Ana sayfa Dizi Haberleri 5.5 aylık hamile Hande Soral, kız kardeşi Bensu Soral ile birlikte duygusal bir paylaşımda bulundu!..

5.5 aylık hamile Hande Soral, kız kardeşi Bensu Soral ile birlikte duygusal bir paylaşımda bulundu!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – 2017 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu çift Hande Soral ile İsmail Demirci geçtiğimiz aylarda hayranlarına anne ve baba olacaklarının müjdesini sosyal medya hesaplarından vermişlerdi.

ATV’de yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geçtiğimiz sezon ‘Ümit’ karakterini başarıyla canlandıran oyuncu Hande Soral ile son olarak Yalancılar ve Mumları adlı yapımda izleyici karşısına çıkan İsmail Demirci çifti bebeklerinin cinsiyetinin erkek olacağını da yine sosyal medyadan takipçilerine duyurdular.

Çiftin bebekleri 5.5 aylık oldu. Hande Soral instagram hesabından gün be gün büyüyen karnını takipçileriyle paylaşıyor.

Ünlü oyuncunun son paylaşımı ise takipçilerini duygulandırdı. Kendisi gibi oyuncu olan kız kardeşi Bensu Soral ile birlikte bir fotoğrafını paylaşan oyuncu fotoğrafa, ‘İki bebeğim’ notunu düştü.

5.5 aylık hamile Hande Soral, kız kardeşi Bensu Soral ile birlikte duygusal bir paylaşımda bulundu!.. 8

Fotoğrafta ablasının karnına sarıldığı görünen Bensu Soral da teyze olmak için gün sayıyor. Güzel oyuncunun ablasının sosyal medya hesabındaki paylaşımlarının altına yaptığı yorumlardan teyze olacağı için bir o kadar heyecanlı olduğu anlaşılıyor.

Hande Soral hamilelik sürecindeki beslenme şeklini de takipçileri ile paylaşmaktan keyif alıyor. Ünlü oyuncu zaman zaman diyetisyeninin ve doktorunun tavsiyelerine uyamadığını belirten esprili paylaşımlarda da bulunuyor.

5.5 aylık hamile Hande Soral, kız kardeşi Bensu Soral ile birlikte duygusal bir paylaşımda bulundu!.. 9

Çiftin hayranları da en az İsmail Demirci ve Hande Soral kadar, 2022’nin bahar aylarında dünyaya gelecek bebeği heyecanla bekliyor.