Ana sayfa Sosyal Medya 5 dakikalık şarj ile 3 saat konuşabileceğiniz telefon üretildi

5 dakikalık şarj ile 3 saat konuşabileceğiniz telefon üretildi

tarafından ker_def

Lenova’nın daha önce piyasaya sunduğu 5000 mAH bataryası ile Vibe P1 oldukça beğenilmişti. Bu konuda bir adım daha atan lenova yeni modeli olan Vibe P1 Turbo’yu duyurdu. Telefon, 24W Turbo Şarj özelliği sayesinde yalnızca 5 dakika şarjla 3 saat konuşma süresi vaat ediyor.

İlk olarak Endonezya’da duyurulan telefon, Corning Gorilla Glass 3 korumasına sahip. Webtekno’nun haberine göre, 5.5 inç büyüklüğünde Full HD ekranı bulunan model gücünü 1.5GHz hızında çalışan, 64-bit mimarili ve 8 çekirdekli Snapdragon 615 işlemciden alıyor. Telefonda Adreno 405 grafik işlemcisi bulunuyor.

RAM’i 3GB, ROM’u ise 32 GB olan telefon 128 GB’ye kadar genişletilebilir. Ana kamerası 13 Megapiksel olan telefonun ön kamerası ise 5 megapiksel. Lenovo’nun Vibe ara yüzü destekli Android 5.1 Lollipop işletim sisteminin çalıştıracağı modelde 5000mAh büyüklüğünde batarya bulunuyor. Vibe P1 Turbo, 24W Turbo Şarj özelliği sayesinde yalnızca 5 dakika şarjla 3 saat konuşma süresi vaat ediyor. İlk olarak Endonezya’da sunulan telefon Türkiye pazarına girmesi halinde rekabeti kızıştıracak gibi görünüyor. Metal gövdeye ve ekranın alt kısmında fiziksel bir Home tuşuna sahip olan Vibe P1 Turbo’nun altın, gümüş ve grafit grisi renk alternatifleri olacak.